Tisdag, jobbdag, sömndag

Vad ska man kalla denna dagen? Sov jättedåligt i natt kan ha varit för att jag visste att jag skulle upp och jobba.
Men det gick bra idag på jobbet, visst först blev jag förskräckt men det ska nog gå bra detta. Jag kan ju inte mer än göra mitt bästa. Visst?

Gissa vad jag fick idag? Är totalt förälskad i saken, den är ultrakompakt och passar perfekyt i min handväska, marinblå, julklapp! =)

Det är digitalkameran jag fick av älsk i julklapp =) Är så glad över den!


Kolla den är mkt mindre än mitt rosablock.


Den är jättesmal oxå, rymms perfekt i fikan och är mindre klumpig än vad mobilen är.

Nu kommer jag kunna fota massa och lägga upp till er som läser min blogg. För det är verkligen mkt roligare att läsa inlägg med bilder. Nu har jag inte tid att skriva mer, för gissa vad jag ska göra =D

FOTA!! =D

Jobb

Jag ha fått jobb.. Börjar i morgon =) wii ska bli kul.

Sjungande huset

Jag får mej ett gott skratt lite då och då under dagarna i lägenheten.
Jag och z grannar är verkligen sångfåglar, i alla fall männen som bor här. några dagar i veckan så får man höra en och annan trudelutt, är det inte en gammal goding från något dansband så är det något annat knasigt som man inte kan lista ut vad det är. Det sjungs ju inte tyst heller utan här tar man verkligen i från tårna och det hörs hur väl som helst in till oss.

Sen i samma lägenhet som jag så bor nog husets största sångfågel. Z!! Är det inte The Fray han sjunger så är det Burn mother ****** eller något annat. Men det är mysig när han står och trudeluttar samtidigt som han spela på sin gitarr.

Annars har jag hunnit tvätta det mesta idag, men i morgon ska jag fortsätta tvätta upp kläderna som är kvar. Det är säkert 2-3 maskiner kvar.

Sen så är min julklapp på väg som jag fick av min älsk =) Längtar tills den är här =D

Vet att jag har varit jätte dålig på att uppdatera men nu ska jag försöka bättra mej, lovar!




Mellandagsrea

Idag så va jag på Gina Tricot, dom hade ju mellandagsrea. Nästan allt va 50% rabatt på och jag kan ju lova att jag plockade för mej.
Fast nu är det så att jag har lite ångest för att jag inte köpte några klänningar. Suck!
Men finns dom kvar i Januari på rean så ska jag köpa dom då.

Men nu ska jag lägga upp lite bilder på de jag handlade, för jag lovade ju Gaken att jag skulle göra de..


Linne & Cadrigan


Linne, Lång topp & Leggins


Tunikor


2in1 tunika, lång topp & Skärp som e köpt på H&M

Köpte även lite underkläder men jag lägger inte upp bilder på dom..
Önskar att jag hade mer pengar, då hade jag köpt mkt mkt mer =)

God Jul

Tänkte bara önska er en God Jul, skriver ett längre inlägg i morgon..

Jul, Jul, Julklapp

Nu har jag frisknat till väldigt bra är bara lite snorig och har lite hosta men annars mår jag bra.
Har varit och jobbat för fulla muggar idag. Det känns verkligen jättebra att jobba där, önskar att jag aldrig behöver sluta.
Men tyvär måste jag göra det, jag slutar den 23 men kommer att söka och se om jag får vara på Dam mode under mellandagsrean. Ni kan ju tänka er hur mkt folk det är i en mindre Åhlénsbutik, tänk då hur mkt folk de kommer vara på Åhléns City!

När jag hade slutat så gick jag och handlade lite julklappar. 2st till min älsklingsMicke, fast bara en va från mej. Så nu ligger det julklappar under våran gran också =D
Nu är det riktig jul!

Förresten ha ni sett Gitarhero reklamen med Heidi Klum?
Jag verkligen älskar den reklamen, den är så störstskön.

Nu har jag uppdaterat er lite om mitt liv här i snölösa Sthlm.

Trevlig fjärde advent

Sjuk

Har legat helt däckad i två dagar nu men nu är de på bättringsvägen.
I morgon ska jag försöka att ta mej till jobbet, hoppas bara jag mår bättre..

Idag så är det 2 år sen jag tog mitt körkort :)
Så nu är prövotiden slut :)


Men nu har jag iaf skrivit en rad så nu ska jag vila

Sorry att jag varit dålig på skriva, lovar att bättra mej när jag mår bättre..

=)

På tiden

att jag uppdaterar nu..

I Måndagsmorse ringde dom frånQwork och ville att jag skulle hoppa in och jobba på Åhléns Söder så jag gjorde mej i ordning och drog dit. Var ganska trött efter jobbet så jag gick och la mej nästan direkt jag kom hem.

Vi har ju influensan här också, z har feber och hela köret. Jag har ont i halsen men de ska verkligen inte stoppa mej från att åka och jobba. Så i morgon är det första dagen på City men det ska bli skoj att jobba så jag ser fram emot de.

Just nu ser jag på Singing Bee och dricker te, snart blir det sängen och sussa för jag är sjukt trött.

Men nu vet ni lite va som har hänt under den dåliga uppdateringen..

Skriver i morgon och berättar hur det gick första dagen på jobbet.

Globen = Idolfinalen

Som dom flesta vet var det Idolfinalen igår, Kevin eller Alice vem skulle vinna?
När jag fyllde 20 fick jag i present av z att vi skulle till finalen och kolla eftersom jag aldrig har gjort något sånt lr varit i Globen. Så det skulle bli jätte roligt.

Vi hade fått jätte bra platser också så vi var jättenöjda. Jag satt som ett litet barn med ett jättestort flin hela tiden och tyckte det var så sjukt skoj =) Z tyckte också att det var jätte roligt! Så detta måste vi göra om har vi bestämt nu i förväg.

Tog lite bilder men jag hade inte den bästa kameran tyg bilderna med mobilen. Så när jag får min första lön så ska jag ta och köpa mej en digitalkamera. 

Kvällen var helt enkelt underbar så nu måste jag komma på en svinbra present till min honey när han fyller år.

Men jag kan lägga upp lite bilder ändå..


Kevin


Robin B (min favvo)


Kevin & Alice



Kassautbildningen

Steg upp tidig i morse för min kassautbildning började vid 8.30 så jag ville inte vara trött när jag skulle dit så jag tog god tid på mej att fixa till mej och fika. Men jag va ändå jätte jättetrött när z skjutsade mej till t-banan. Det kändes verkligen att jag hade varit vaken för länge, skulle ha lagt mej runt 23 senast.

Men kassautbildningen var jätte rolig och jag fick lära mej hur de nya kassasystemet funka, inte samma som när jag jobbade som bartender. Som man brukar säga man lär sej något nytt varje dag.

Personalen på Åhléns City är verkligen supertrevliga, man trivs verkligen när man är på Åhléns. Du räknas som en i gänget och inte som en "inhyrd" lr vad jag ska kalla oss från qwork. Så jag ser verkligen framemot min vecka på Åhléns och jag hoppas hoppas hoppas verkligen på att jag får fortsätta att jobba lite under mellandagsrean.

Så om man sammanfattar min dag med ett ord så finns det bara en sak att säga PERFEKT!!

Onsdag

Tog en lååång promenad i morse innan frukosten, var jätteskönt förutom att jag hade klätt mej alldeles för mkt så att jag blev jättesvettig. Så nu vet jag tills på Fredag morgon att jag inte ska ha så mkt kläder om de inte e jätte kallt ute.

Igår åkte jag och Z till Fairing och körde ett konditionspass på kvällen. Va sjukt skönt när man va klar, gillade verkligen inte cyklarna så det blev att jag körde mkt på löpbandet.

Idag så ska vi köra ett HÅRT benpass för jag känner mej sjukt taggad på att köra ben. Men jag hoppas för gudskull att jag inte har så mkt träningsvärk i morgon när jag ska på kassautbildningen på Åhléns. För sen ska jag gå hem från t-banan för att se hur lång tid det tar. För det är inte jättelångt dit så det blir en perfekt morgonpromenad när man ska till jobbet.

Men nu ska jag dricka upp mitt kaffe sen ska jag ta och dammsuga i köket för jag råkade söla lite ris på golvet..

Lovar att jag ska skriva mer senare ikväll, kanske bjuder på en bild då också.

Tisdag

Sjukt vad trött jag var i morse, kändes som jag skulle kunna sova hela dagen. Men klev vaknade vid nio sen så låg jag och drog mej ett bra tag. Har ätit frukost och snart ska jag och z på gymet. Men jag har ingen aning om vad vi ska träna idag men det får jag se. Men kul ska de bli, jag ha gymat ca 3 månader och man mår verkligen mycket bättre av att träna. Både fysiskt och psykiskt.

Ringde på Academic något i dag och berättade att jag inte tänker ta jobbet på televinken eftersom ajg tycker att det är för oseriöst där. Man vill ha en seriös arbetsplats som man går till varje dag. Så nu har jag bara Åhléns jobbet! Men det är ju ett jobb som jag vill ha. Så jag får hoppas på att jag får förlängt på Åhléns, men det är ju bra att jag få erfarenheten av att ha jobba där under jul när det är som stressigast.

Vi ha kollat lite på hundar också men vet inte än om vi kommer att köpa en.

Lång dag

Vaknade sjukt tidigt i morse och åkte mot Åhléns City för min utbildning. Utbildningen var jätterolig och det ska verkligen bli superkul att jobba där under julen. Så jag längtar tills jag börjar! På torsdag är nästa utbildning och den ska också bli jätterolig.

Just nu är jag jättetrött och hungrig, måste äta något för jag ha ont i magen. Sen ska jag krypa ner i sängen och sova, känns som jag skulle kunna sova ett dygn. Så skönt ska de bli att sova!

Nu vet jag inte vad mer jag ska skriva förutom att förmiddagen va jätte bra men mellan 17-21 va den värdekass. Men nu när jag e hemma med min babe så e de jätte bra också. Han hade vare jätte söt och diska medans jag var borta! Sötkillen min!

Men nu ska jag ta och sova.. Natti

Seg, jag vet!

Har varit jätte dålig på uppdatera idag jag vet. Men jag har verkligen inte haft nån lust med det.
Va in och kollade min mejl för ett tag sen och såg att jag hade fått ett mejl från qwork. Så nu vet jag vars jag ska vara och när jag ska vara på plats i morgon.

Det känns verkligen jättekul att få börja jobba, jag e så less på att inte ha något att göra om dagarna. Förutom träningen då!
Men i morgon är dagen fullspäckad. Har jag tur kanske jag hinner hem en sväng innan jag ska iväg på nästa sak. De är ju ändå 3 timmar mellan så de borde nog fungera bra.

Den 5 var det exakt en månad sen jag och z flyttade de ner till Sthlm och det känns som jag gjorde ett riktigt bra val. Trivs som fisken i vattnet här, men man saknar snön lite. Fast inte mkt, för när den kommer vill man att den ska försvinna. Men jag få väl åka upp till norrland så jag hinner köra lite skoter i vinter också =)
 
Föresten visst vet ni att det är Sanningens ögonblick ikväll på 5:an? Jag tycker faktiskt det är rätt skoj att titta på de, fast de avslöjas mkt personliga saker. Åh på tal om tvprogram vet ni att Kevin e känd i Malta? Att han ha varit med på melodifestivalen 2 ggr? Jag tycker det är så sjukt fusk, jag tycker idolreglerna borde ändras på! Jag och z kommer att sitta i globen och kolla på finalen och jag hoppas Alice vinner. Visst Kevin är bäst och han sjunger hur bra som helst och har en enorm scen närvaro men jag tycker det är fusk att han ska stå i globen. Tycker nu ist att Robin och Alice skulle fått stå där. Men jag ser fortfarande framemot finalen.. =) Ska ta massa bilder!

Gym och Sushi

Kom från gymet för inte allt för länge sen. Det blev ett axel och magpass idag. Hade tänkt köra kondition men jag ska ta och gå ut och ta en promenad senare ikväll. Gympasset kändes riktigt bra jag har verkligen förbättras sjukt mkt och blivit mycket starkare. Så det var verkligen ett super roligt pass också. Jag och z ska försöka få in konditionspass så man kan träna upp den. Det behövs faktiskt!

När vi var på väg hem så satt vi och funderade lite på vad vi skulle äta. Så kom z med en skit bra idée han va sugen på Sushi och självklart blev jag också de då. Så vi ringde till vårt favvo ställe och beställde 25 Califonian Rolls dom godaste enligt mej. =) Men jag vill ju testa fler olika sorter så nästa gång så ska vi ta lite blandat med massa olika. Man måste ju prova för att veta hur det smakas.

Jag ska försöka ta mej ork nu att dammsuga och torka golven för det skulle verkligen behövas iaf i köket och hallen. Men vi skulle verkligen behöva ett städskåp och en garderob till, för jag kommer att bli tokig för vi har ingenstanns att förvara sakerna. Sen så hamnar kläderna på sängen lr på stolen i sovrummet för att vi ha ju ingenstans att lägga/hänga upp de.

Men seeyaaa

Morgon

Det var tänkt att jag skulle kliva upp 9 i morse men jag var så sjukt trött så jag snozade fram till kl 10. Sedan klev jag upp och gjorde frukost. I morgon ska jag försöka kliva upp ännu tidigare så jag är jätte trött på söndag kväll så jag somnar tidigt och så jag tar mej upp.

Igår när jag va på qwork och skrev kontrakt så sa hon jag träffade att dom skulle mejla över all information om vars vi ska ses och sånt på måndag morgon. Men jag ha inte fått något mejl och jag tror inte precis att dom jobbar helg heller. Så jag ha inge schema för hur jag ska jobba, ingen aning om vars de e jag ska möta dom lr något. Känns ganska värdelöst om jag ska vara ärlig. Men jag är jätte glad att jag ha fått jobbet så inte z ska betala allt. E ju redan skyldig han en hyra och de e inte så billigt att bo här. Men eftersom han e så snäll och verkligen ställer upp så har ja ingen press på mej att betala tillbaka utan jag få ta de eftersom. Så jag hoppas verkligen att jag får ett bra heltidsjobb efter julen.

Men nu ska jag ta och plocka in tallrikarna efter vi har ätit.
Bye

mmm, mat

Vi ha nyss ätit så snart ska jag ta och städa bort och diska. Var och skrev kontrakt med qwork idag och det ska verkligen bli kul att börja jobba på Åhléns. Det jag gruvar mej lite över är ju att jag ska vara där 9 och jag e så sjukt morgontrött. Men det ska gå att fixa jag tar mej ju upp eftersom jag vet att det är viktigt.

Ikväll blir det idol sen sova, ska bli så skönt :)

God morgon

Jag håller på försöka vända om dygnet nu så att jag inte ska vara så himla trött när jag ska börja jobba. Det är verkligen jobbigt att kliva ur sängen på morgonen och helst när det är så himla kallt i rummet. Vill bara ligga kvar och nussa ner mej i kudden. Men ikke sa nikke man kan ju inte ligga och lata sej så länge nu eftersom på måndag blir en otroligt jobbig dag men eftersom jag har en stark vilja kommer jag att klara av detta. Kanske kommer vara kite grinig på kvällen men det får man vara.

Nu när jag har fått upp lite värme i kroppen iaf ska jag ta på mej ett par fillisar och sen gå ut och ta en morgon promenad tror jag. Men de känns inte lockande när jag ha ont i halsen, men ska man komma i form till Beach 2009 så är det bara att sätta igång nu. Vet att de kanske inte kommer bli så mkt morgon promenader under tiden jag jobbar eftersom jag e så sjukt morgon trött. Men jag behöver inte ha dåligt samvete för det eftersom jag vet att jag kommer att gå runt hela dagen på jobbet.

Men hade bäst så kan ni läsa mera sen :)

I got it!

Fick nyss ett samtal från qwork. Fick jobbet under julen på Åhléns City. Känns så sjukt skoj nu är jag på g åt det håll jag vill.
Så i morgon ska jag in till Qwork och skriva kontrakt med dem. Så de känns jätte bra.

Har nyss ätit middag, jag och z storhandlade idag och de behövdes. Så nu är hela kylen och frysen full med mat. Så nu behöver man inte gå och vara hungrig..

:D
Nu ska jag dricka mitt kaffe sen diska :) Seyaa..

Veddesta

Nu ha man tryckt i sej morgongröten så snart ska vi iväg på Fairing Gym och köra ett armpass.
Men ska ta och sminka mej lite, sitter fortfarande i mys kläderna som jag tog på mej i morse. Kanske knäpper nå bilder på gymet och lägger upp senare i eftermiddag.

Efter gymet så ska vi åka och handla in lite mat, börjar bli tomt i kylen vilket inte e bra. Sen e det så sjukt svårt att veta vad man ska göra för mat varje dag, de e jätte svårt. Men de e tur man ha dator så man kan kolla och då kanske man hitta nått som ser smarrigt ut..

Ne nu måste ajg gå till spegeln så jag e klar nån gång



Ett annat land..

Tidigare idag hade inte jag en aning om vad jag skulle skriva om, men när vi va på gymet kom jag på att jag hade glömt att skriva en sak som hände mej idag på t-centralen när jag va på väg till intervjun.

Som vanligt så lyssnade jag på musik när jag var på väg mot tekniska. När jag klev av på t-centralen så kände jag hur någon knackade mej på axeln. De var en som undrade hur man skulle ta sej till tekniska högskolan. Som de flesta trevliga Stockholmare så berättade jag vilken linje han skulle ta.

Han var lite osäker på vars de va han skulle så då sa jag att jag skulle med samma linje så han kunde bara haka på mej. När vi åker i rulltrappan så frågade han vars jag kom från så då sa jag att jag är från norrland. Han tittade på lite konstigt sen sa han "Du talar ju bra Svenska"..

Jag försökte att hålla mej för skratt och sa men jag är svensk. Han upprepade en gång till "Ja, du talar jätte bra svenska"
Den här gången så flinade jag ganska ordentligt och sa men norrland ligger i Sverige. Då först tror jag han förstod att jag va svensk. Sen tackade han artigt för vägbeskrivningen och gick vidare.

Haha vad säger man, Norrland ett annat land.

Middag & gym

Nu ha vi nyss ätit Sushi och ska åka iväg till gymet på ett tag vi måste bara låta maten smälta. Kändes som intervjun gick bra och på fredag få jag veta om jag ska jobba till jul lr inte.

Jag har iaf blogg torka, vet verkligen inte vad jag ska skriva om längre. Men det kommer såna perioder, ska iaf sova tidigt ikväll för jag e hemskt trött..

Herrå

Iväg igen

Ska snart åka iväg igen, ska på en intervju på qwork om ett jobb under julen. Känner mej så jätte trött idag skulle kunna ligga och sova än men de gå inte. Så jag måste ta och lägga mej tidigare fast vi la oss tidigt igår men kunde inte sova. Få sluta lägga mej en stund mitt i dagen. Men jag är ju så himla trött då..

Ne nu måste jag gå och fixa till mej. Skriver sen hur de gick..

kass update i know!

Försöker hinna men glömmer hela tiden att updatera, men lovar att jag ska försöka bättra mej..
Nu ska jag iaf dricka lite kaffe och kolla på lite kläder på nätet.. Vill ha en helt ny garderob.. Men man får inte allt man vill här i livet.

Seyaa

Aj aj aj

Shit vilket gympass de blev, är så sjukt mör i kroppen att det till och med gör ont när jag ska ta lite toapapper.
Fast det är ju egentligen bra för då vet jag att gympasset var bra.. Körde på så jag började må så himla illa, trodde verkligen jag skulle kräkas upp allt jag ätit idag.. Men jag är nöjd över passet iaf.

Snart ska vi iväg på Ica och köpa fetaost och grekisksallads krydda få vi få någon god sallad. Annars ha dagen varit jätte bra, men jag är jätte trött känns som jag skulle kunna sova en vecka..!

 

Powernap

Det behövdes få lägga sej ett tag men snart åker man till gymet, ska dricka upp mitt kaffe hämta tvätten och byta om sen bli de att åka iväg.. Annars vet jag inte vad som händer ikväll. Hoppas ni har något bättre för er...

Men uppdaterar nog med ett längre inlägg  när jag kommer hem..

Seyaa :D

Intervju

Ja jag vet, jag ha inte uppdatera än. Sorry

Men nu e de så här att Line ha vare på en intervju idag och imorgon blir det en till för samma företag.
Sen på onsdag ska jag på intervju på Åhlens.. Allt verka gå framåt nu och de bli jag glad över..

Men nu ha jag inte tid längre. Ska kolla mejlen se åka och handla..

RSS 2.0