Rainbow

Nu ska jag och z åka och äta plankstek på Rainbow. Vi var där förra lördagen och åt så nu måste vi dit igen.
Medans z klär sig så skyndar jag mej att skriva ett inlägg och bjuda på en bild.



Nu ska vi vandra..

Pusshej

Helg

Igår va det min sista dag på jobbet och nu på onsdag ska jag börja med ett annat projektarbete. Sov jätte mkt igår när jag kom hem för jag var så sjukt trött. Orkade verkligen inget alls. Senare när jag börjat vakna till liv så åkte vi till gymmet och körde lite biceps och ben. Det känns idag i benen kan jag lova.

Här får ni en bild nu när jag börjat se mänsklig ut igen =P


Trevlig helg!


Onsdag

Idag har det varit en rätt bra dag. Har hunnit med saker jag inte trodde jag skulle hinna med men det gick.
Har fixat så jag ska plugga upp betygen nu så jag kan söka in på Poliskolan sen.

Har jobbat, sovit, ätit. Inte hunnit umgåtts med älsk nått, tråkigt. Ska beställa hem lite bh:ar nu. Mina ha blvit så stora i omkretsen så de e inte skönt att ha dom på dej. Eftersom de e så billigt nu med rean så köper jag dom :)

Sen måste jag köpa sockar ockå..

Men idag orka jag nog inte bjuda på en bild inte nu iaf..

Pusshejleverpastej

snabbis

Här kommer en bild innan jag ska till Ica och fylla kylen :)



Pusshej Leverpastej

Testat nått nytt

Idag åkte jag och Z in till Hötorget för att testa något helt nytt, vi skulle testa Spray Tan. Funkade heltklart jätte bra och brun blev man oxå.

Här ha ni bilder =)



Haha fråga inte va jag gör för min :/ Haha


Förresten så ha jag ju inte visa så mkt av lägenheten. Men det här e vårat sovrum :)

Lördag

Jag och z åkte ju in till stan så han kunde klippe sej eftersom de ska ta kort på hans nya jobb. När vi kom hem tog vi det lite lugnt, jag bloggade och lade upp lite bilder. Sedan åkte vi och skulle äta på Grekiska kolgrillen i Vällingby. Men varken jag eller z tyckte att det kändes väldigt lockande när vi kom dit så jag berättade om en restaurang jag hade sett tidigare när vi handlat på Lidl som heter The Rainbow.

Vi satte oss i bilen och åkte dit, först så fick vi känslan att vi inte skulle äta där heller för det såg mest Pub aktigt ut. Men tack vare att z inte orkade leta åt något annat ställe så klev vi in. Innanför dörren så var det en lugn mysig och varm restaurang med trevlig personal. Kändes verkligen avkopplande att få stiga in där. Vi satte oss vid ett bor och jag valde att äta Husets plankstek och z tog oxfilé med vitlöksmör och stekt potatis.

Det tog perfekt lång tid innan maten kom och vi satt och pratatde och bara njöt av lugnet och ingen av oss kände oss stressade. När maten kom så blev man först lite paff, det var verkligen mycket mat och fint upplagt. Men smaken måste ha varit det bästa. Jag är väldigt kräsen på plankstek eftersom min mamma gör den godaste. Men den här låg inte långt efter för köttet var perfekt och moset också. Så dit blir det att ta med svärföräldrarna och mamma när de kommer ner och hälsar på oss.

Efter att ha njutit av maten och låtit den sjunka in så åkte vi och köpte hårfärg för jag skulle slinga z:s hår. Det syns inte jätte mkt men det blev bra. Jag är så sjukt sugen på att färga mitt hår. Men vet inte än om jag ska göra det hos en frisör eller om jag ska fixa de hemma.

Men nu sitter jag här alldeles snorig och känner mej febrig! Hoppas verkligen jag inte blir sjukare utan att det går över under helgen så jag kan jobba den här veckan som kommer.

Men nu ska jag lägga mej och njuta av detta

 
Bästigaste tidningarna   Tee i mängder, behövs!
och jätte god chocklad!

Natti

Bilder

Kom från city för ett tag sen så då fick jag för mej att ta lite bilder. Z klippte sej när vi åkte in, men han va då inte nöjd. Jag som hade tänkt mej att färga håret där men skiter nog i de. För dom verka ju ha öronen nån annanstanns. Ska väl åka och handla mat snart och fylla upp kylen igen för den börjar bli ganska tom, sen så ska jag ju laga massa mat för veckan i morgon också.

Jag börjar faktiskt hålla med z och några fler också att jag börjar bli rätt smal nu. Men jag ser fortfanade hälsosam ut sen ska jag ha bort mer fett från benen.




Sovit

Såg en kommentar för ett tag sen, länge sen man hörde nå från den personen.

Men nu sitter jag och kolla på kläder och Let's Dance samtidigt. Är hemskt trött idag, men det är förstårligt.
Vet inte vad man ska hitta på ikväll men få se om de blir gymmet kanske..

Lägger förhoppningsvis upp en bild senare..


Sköönt

Vaknade för inte allt för länge sen, var jätte trött så z tyckte jag skulle sova medans han jobba och det var en väldigt bra ide. Har nästan nyss kommit ur duschen och nu sitter jag i sängen och tänkte bjuda er på en bild eftersm jag har varit så sjukt dålig på uppdatera.

Sitter och snacka lite skit med Jill på msn, hon hade framkallat bilder sen hon gick 1:året på fordons i Vilhelmina. Längtar tills jag få se dom bilderna, hon tycker jag har förändrats mkt så de ska bli kul att se om jag tycker samma. Om jag inte ser allt för hemsk ut så kanske ni läsare ska få se :)



De e så sjukt skönt att min sambo e stor för då e de extra mysigt att ha hans kläder. Den här e ju lika lång som vissa av mina klänningar =)



Hemma

Skönt att vara hemma.
Tog lite kortare lunch idag så jag kunde åka hem lite tidigare och fixa till i lägenheten. Så nu har jag dammsugat, vikt kläder, diskat, kastat sopor, burit ner ett skrivbort till källaren, mm mm! Så jag ha hunnit en hel del sen 15.16 när jag kom hem. Just nu väntar jag på min älskling för han skulle handla mat för jag orkade inte göra något att äta och jag tror inte han heller orkade..

Men men nu ska jag vila lite.. Bye

Jaja

Nu ha systeryster tjata på mej att uppdatera, så jag skriver en snabbis innan jag ska hoppa in i duschen.
Det blev så sent igår innan jag somnade så jag var hemskt trött i morse. Men jag åkte till jobbet, jobbade sen åkte jag till Nacka på en arbetsintervju.

Men nu är jag äntligen hemma!
Har varit ut till postlådan och skicka iväg en ansökan på ett jobb. Jag hoppas verkligen jag får mej ett heltidsjobb snart för jag vill ha fast-7säker inkomst varje månad.

Men nu bli de vila. Kanske lägger upp en bild efter dushen :D

Borde egentligen sova

men måste bara skryta och säga att jag bänka 40kg idag =) De e nästan min egen kroppsvikt :D Känner mej sjukt stolt.
Nu ska jag göra i ordning matlådan för i morgon =)

Älska dej Z <3

Borde egentligen sova

men måste bara skryta och säga att jag bänka 40kg idag =) De e nästan min egen kroppsvikt :D Känner mej sjukt stolt.
Nu ska jag göra i ordning matlådan för i morgon =)

Älska dej Z <3

Här e dom

Nu ha jag ju fått höra att jag aldrig lägger upp bilder på mej själv så nu bjussa jag på nå ego bilder innan jag ska åka och äta pizza och se bio =D jag ha fri dag idag så jag få äta vad jag vill. Sen så gör de nog inte så mkt om jag äter mer ikväll eftersom jag ha ätit alldeles för lite under denna vecka. Men nu ska jag sluta skriva så få ni bilderna =)

Puss









=)

Herrå

Update

Åh jisses vilken vecka det har varit. Har haft fullt upp och när jag har kommit hem så har jag inte orkat något.

Summering av dom här dagarna som har gått.
Har fått höra bra saker och mindre bra saker. De mindre bra måste jag lära mej att leva med. Det är tungt för jag hoppades verkligen på att det skulle gå vägen men gjorde inte det. Tur att världen utvecklar så jag kanske kan fixa de på nått annat sätt..

Nu vet jag inte vad mer jag ska skriva :/

Måndag

Åh jag gillar inte måndagar! Man hinner nästan ingenting som man vill göra sen är man trött och inget är bra.
Nu sitter jag iaf i sängen och tänkte skynda mej blogga innan jag ska sova. Ska ju kliva upp vid 4.55 i morgon bitti. Sen vid 16.00 har jag en intervju.

Men jag tänkte lägga in bilder igår efter jag hade testa min plattång och mina nya produkter. Men jag gör det nu ist!
Älskar platttången den är så sjukt bra och produkterna jag köpte också. Har inte hunnit använda Dust it men jag vet att den är super bra och dryg..

Men här kommer lite bilder och sov gott =)



En osminkade mej med platt hår. Ser ni att jag e lite brun oxå =)



Produkterna jag köpte. Grymt bra saker!


Sola

Ska iväg och sola nu. Sen när jag kommer hem så ska jag försöka hinna bjuda på lite bilder..

Seeyya

Söndag

Antar att jag inte är den enda som njuter av söndagen. För på söndagar få man gå klädd hur man vill och nästan gör precis vad som helst. Fast in söndag har mest bestått av att laga mat och sen handla.

Fast han till gymmet också och körde lite rygg. Jag har blivit sjukt mycket starkare än innan jag började träna. Nu orkar jag nästan dra upp min egen vikt helt. Sen när vi körde marklyft så tog jag 40 säkert 12-15 ggr. Tappade räkningen efter ett tag. Så nästa ryggpass blir det att ta 50, de är ungefär min egen vikt, kan väga lite mer eller lite midre eftersom jag deffa nu.

Men här kommer en bild på mej från i morse när jag fick vara lat =)

Myskläder I like!



Visst har jag ursnygga rosa tofflor =) Mee love them..!

Skönt med helg

va och inhandlade lite hårvårdsprodukter idag som verkligen behövdes. Tyckte jag iaf! =)

Har suttit och skickat in massa jobbansökningar och har även hunnit dammsuga lägenheten. Så nu ska jag nog se film och äta ett äpple kanske =) Förstår inte varför man är så himla trött, fast kan bero på att jag kliver upp 4.50 varje morgon Måndag - Fredag. Men så kommer det nog bara vara ett litet tag till.

I morgon blir det att laga en jätte massa mat för både jag och z ska ju ha mat med oss till jobben nu. Han behöver ju extra mkt mat eftersom han äter som en häst.!

Dom senaste dagarna så ha vi försökt att fixa till i lägenheten så såhär ha det sett ut..
Men nu så ska ni få liute bilder att titta på..!


kläder


mer kläder


ha äntligen fått en spotis


Hatthylla vi ha en matchande skohylla =)

pust

Håller på laga grymt mkt mat samtidigt som jag tvättar och små städar.. Gåtr bra men blir lite stressigt emellanåt.

Var på nya gymmet idag =) De funka, ligger ju nära så.

Ne nu måste jag fortsätta med köttgrytan.. Seyaa

Trött

Har jobbat idag så just nu är jag sjukt trött och fryser.
Var även och kollade in nya gymet i Spånga, de ligger inte så långt ifrån och så det är bra. Men vi vet inte riktigt än hur vi ska göra med gymen om vi ska forsätta på Fairing lr om vi ska köra på de i spåga, eller båda två. Får se hur det blir..


Lägenheten

Vi håller på att fixa massa i lägenheten nu, väldigt mkt!
Har nya garderober, sen ska vi måla köket och vi håller på göra massa fint.
Snart ska vi iaf åka och hadla så att vi sen kan sätta upp resten av lamporna sen ska jag börja laga mat så vi har våra lunchlådor till veckan när vi ska jobba också.

Jag har så sjult mkt att göraidag så de vette fasiken om jag kommer hinna med allt. Men jag får ta en sak i taget och fixa eftersom. Ska hämta upp 3:e garderoben också sen börja fixa och stoppa in kläderna. Har tagit lite bilder på bombnedslaget så ni ska få se sen. Har sjukt mycket kläder och skor och massa annat som ligger i stora påsar i vardagsrummet. Men nu ska jag se om Z e klar så att vi kan åka och handla någon gång.

Kanske lägger upp bilder sen om jag blir klar med allt idag.

K:fem, Vällingby

Jag och z var nyss i Vällingby för att han hade råkat stänga ner boxen så vår tv funkar inte.
Vi trodde verkligen inte att Vällingby va så fint som det egentligen är. Jag har hittat mitt nya shoppingställe. Stor Gina butik och stor Topshop butik och skoaffärer, kan det bli bättre?


Innan vi åkte hem tog jag denna bild genom K:fem's ruta. Setr ni vem som sitter där? Eller vilka kanske jag ska säga.
De tre sista deltagarna i Idol 2008. Så nu ser ni nog vems kallingar jag fick på bild:P
Om inte så är det Robin Bengtsson =)



Nu ska vi testa Z:s nya ljud som han köpte så vi kan se tv i sängen =)

Gott nytt år

Det blev en lugn kväll för mej och z igår eftersom båda hade jobbat och var trötta. Vi stannade hemma och åt sushi och tittade på tv till 00.00 då kollade vi ut på fyverkerierna. Vi behövde då verkligen inte åka någonstanns för att kunna titta på dom. Vi har sjukt bra utsikt från vårt fönster så vi slapp stå ute och frysa. Villket var väldigt skönt!

Det tog lång tid för mej att komma på ett nyårslöfte, men nu har jag kommit på ett och det är ett bra löfte också.
Har ni något nyårslöfte?

I morgon börjar jag 6.10 känns jobbigt att kliva upp jätte tidigt men de ska nog gå bra. Måste åka och köpa ett nytt sl kort också ikväll eftersom det inte är öppet så tidigt på morgonen. Så det får jag absolut inte glömma.

Här kommer lite bilder från kvällen..




RSS 2.0