Fixa hit fixa dit snart flyttar vi

Snart ska jag och svärfar byta däck på släpet som vi ska ha med oss till Umeå och Västansjö i morgon. Eftersom det har frysit på och snöat lite här så är det rätt så halt. Så då är det verkligen dags att byta däck så att det inte händer någon olycka.

Jag och svärmor har nästan nyss ätit middag och gud så gott det var. Blev tonfiskröra och ris, hemskt gott så jag bad om receptet. Sen så ska jag få recept på en tonfiskpaj oxå med majs som är himla gott.

Annars så har det inte hänt så mycket idag, har inte ens orkat sminka mej lr något. Känner mej verkligen inte vacker. Men jag orkar inte bry mej faktiskt. Sen kom jag att tänka på att jag och Z ska köpa lite saker i morgon på Ö.B typ shopping bagar och lite sånt som är bra att packa i och att ha med sej till Sthlm. Sen måste jag också ta och skriva ner vad vi ska handla för mat så att vi verkligen kan fylla upp skafferiet, kylen och frysen i vårt nya hem. Ska även ta och skriva upp vad jag har för basvaror hemma så att man inte dubbelköper det man redan har. Sen min kryddlåda. Shit vad mycket kryddor jag har samlat på mej sen jag flyttade hemifrån. Men kryddor är alltid bra att ha, hellre för många olika än att ha för lite.

Men jag tror och hoppas på att det kommer att bli bra i Sthlm för jag och Z.


Trött

Steg upp tidigt så jag är jätte trött.
Ska snart vila lite så att jag orkar vara vaken ett tag ikväll och höra hur de gick för Z.

I går snöade det här. Var ganska skoj, men det lär väl ta ett tag innan det kommer snö i Sthlm.
 Men kan vara skönt att det inte är så mkt vinter där :)
Ska försöka packa lite av Z kläder som han inte använder så att vi börjar få ner massa saker som ska med i flytten.
Btw min syster ska börja blogga också. Jag länkar ut hennes blogg ikväll.
Det kan ju vara roligt att läsa om en blivande ung mamma som lever livet på landet.
Åh saknar min syster..

Pratade även med mormor i morse, hon ska bjuda på mat när vi kommer till Västansjö i morgon. Ska bli gott, saknar mormors mat lite gran faktiskt.
Nu ska jag vila skriver mer sen..
Puss


Jobbigt värre

Fy så trött man kan vara, jag och Z har varit barnvakt sen 7.30 i morse. Det tar verkligen på att leka hela dagen och så. Men det sitter nog mest i att man klev upp tidigt. I morgon blir det också att kliva upp tidigt om jag ska skjutsa Z till flygplatsen. Han åker till sthlm imorgon, då ska jag gå igenom lite saker som jag vet att vi ska ha med till sthlm och börja packa lite.
Men jobbigast tror jag det blir när vi ska åka hem till västansjö och hämta mina saker. Jag måste upp på lagårdsvinden och hämta lite saker, jag måste gå igenom alla mina kläder som jag ska ha med och inte. Sen mina jackor, skor, alla badrumsprylar. Allt!!
Känns som man aldrig kommer att hinna flytta innan den 5 November när man tänker på hur sjukt mycket saker vi måste gå igenom och packa och lasta och allt.
Sen kommer det att bli rätt dyrt att flytta ner oxå. Det kommer att kosta. Men förhoppningsvis får vi ett jobb var rätt fort så att vi får en inkomst lr två också.

Skulle ha hälsat på lite vänner oxå innan jag flyttar ner. Men åker jag upp till storuman få jag ta och ringa till nåra och se om dom e i Storuman och hinner ses..

lalalala

Vet inte vad jag ska göra känner mej så himla rastlös.
Kanske man ska fundera på vad man ska ta med sej när man flyttar ner till Sthlm.
Fast egentligen så ska man ju ta med rätt mkt ner dit.
längtar som tusan. Bara nio dagar kvar tills jag flyttar ner då :) Lr vi flyttar ner blir det ju.
Har skickat in lite fler ansökningar på olika butiker ifall jag inte skulle få jobbet på Esprit.
Det är alltid bra att ligga steget före om man nu inte skulle få tjänsten jag sökt om..

Aja nu ha jag ingen aning om vad jag ska skriva om längre..
seeya

Happy

Nu flyttar vi snart. Vi har planerat att flytta ner  runt 5:e November.. Nu e jag så glad så jag vet inte vad jag ska skriva..
Har iaf varit och gymat, körde triceps och handleder idag. Blev ett grymt bra pass.
Haha Z är så rolig han ser så besviken ut varje gång det ringer från något arbete. Han ska väl vara glad. Men nu är det rätt mkt med flytt och allt oxå..
Men nu ska vi äta något..
Skriver mer sen.. :)

vet du?

Jag vet vem jag är, men vet du vem du är egentligen?
En del människor fanitserar och låtsas leva ett liv som är perfekt, de ljuger och manipulerar människor omkring sej för att få det dom vill ha.
Vissa lever det liv som är perfekt, andra gör inte det.
Vissa får kämpa för att deras drömmar ska slå in.
Andra får det serverat på silverfat.
Varför mår vissa mår bättre av att trycka ner andra?
Är det för att de vill känna sej starkare lr bara för att de njuter av att se andra ledsna?
Jag vet en sak att genom mina år i livet så har jag verkligen fått kämpa för det jag vill och det har inte alltid varit lätt.
Jag har fått stöd av vissa men av andra så har jag bara fått mothugg.
Jag är inte som andra men betyder det att andra människor har rätt att trycka ner och slå mej?


Hela min uppväxt har det varit ett rent helvete, men pga att jag har en stark vilja så har jag tagit mej genom allt och jag låter inte människor trycka ner mej längre. För jag vet att jag är värd mer.
Det finns så mkt jag skulle kunna skriva här men jag har valt att inte göra det.

Visst jag kanske inte är glad alla dagar och jag är väl inte den lättaste att leva med men jag vet vad som är rätt och fel.


Hemma igen

Allt i Sthlm gick bra. Tror jag, det kändes iaf bra. Det var verkligen roligt att få provjobba på Esprit. Så nu ska jag gå och vänta i två veckor och se om jag får jobbet. Annars är det bara att söka vidare.
Känns skönt att vara tillbaka iaf och få sova med Z har verkligen sovit jätte dåligt i sthlm. Men de få man ta. Huvudsaken jag får jobb.
Nu ska jag titta på lite andra avenyn avsnitt jag har missat..
Skriver senare..
Puss

Packa

Snart ska jag ta och packa för min resa.. Tur att jag inte ska ha med mej så mkt eftersom jag bara ska vara där en dag.
Jag är verkligen nervös för att flyga ner till sthlm men skönt att det inte tar så lång tid. Sen måste jag skriva ut kartor så att jag hittar dit jag ska.
Men är jag osäker så har jag ju en mun som Z sa till mej.
Nu ska jag vila lite innan jag ska börja packa min lilla rosa väska för Sthlm.

Torsdag

Nu är flygbiljetten bokad och allt är nästan klart för att åka iväg till Sthlm. Fast om jag tänker efter har jag faktiskt rätt mkt kvar att göra. Jag måste skriva ut lite kartor och adresser och sånt så jag hittar dit jag ska och tider som mina bussar och tåg går. Jag hoppas verkligen allt kommer att gå bra nu när jag ska åka ner igen och att lägenheten vi ska titta på är fin och att alla bitar bara faller på plats så det blir flytt och sånt.

Jag och Z ska nog ta och åka in till stan snart så att vi kan fortsätta städa och göra klart för på onsdag ska han iväg till sthlm. Det blir rätt mkt sthlms resor nu. På dom här senaste 3 månaderna så har jag varit ner till stlm 3 ggr och innan det hade jag inte varit där något alls. Fast jag har alltid drömmt om att få bo där och nu kommer nog den drömmen att gå i uppfyllelse att vi flyttar dit.. Sieeht jag får verkligen massa fjärilar i magen när jag bara tänker på att vi kanske kommer bo där snart.. Men iaf.. Håll tummarna för mej på lördag att allt ska gå bra och så :D
Puss

hmm

Ibland är det verkligen svårt att komma på en bra rubrik man ska ha på varje inlägg.. Är jag den enda som känner så?
Jag ska nog snart gå och lägga mej i sängen och titta på lite tv. Har jätte ont i magen de känns som någon trycker på min mage hela tiden.
Har varit och fixa och donat i lägenheten i stan som vanligt.. Det går jätte bra och man märker lite skillnad iaf. Än fast inte allt finns för städningen så har det gått jätte bra.

Sitter och ska boka biljett också, men det har knasa sej lite så allt går inte enligt planerna. Men det ska nog kunna lösas på något sätt. Problem är väl till för att lösas lr?
Ja vad mer ska jag skriva om. hmm, har suttit och pratat med z:s mamma och pappa om deras resa.. Är vekligen roligt att lyssna på vad de har gjort när de har varit borta. Eftersom jag inte har varit utomlands själv så är det verkligen spännande att lyssna. Fast jag har ju varit i Polen och då tittade vi mest på massa kyrkor och det var verkligen inte det intressantaste jag har varit med om. Men men, ska väl ta och resa jag också när jag börjar få jobb och inkomst. Kan vara roligt att åka minst en gång per år.
Ne nu ska jag göra nå annat.. Nattis

Hallå

Vad jag har hunnit med mkt idag känns det som.
Klev upp runt 9 och satte mej och började ringa lite samtal för att fixa inför resan ner till Sthlm på Lördag..
Sen så har vi packat ur bilen och städa och fixat de sista innan svärmor och svärfar kommer hem..
Men nu ska vi in till stan och börja städa i lägenheten. Sen kanske vi tar mer fler saker hit.. Kaffe ska jag också ha och gott ska det bli..
Btw jag ska nog flyga för första ggn i mitt liv på Fredag lr lördag. Beror på hur flygen går thiih.. :D
Jag är galet nervös kan jag lova.. Men kul ska det bli faktisk...
Ne nu kan jag inte sitta och lata mej längre. Ska ta och städa bilen lite de ligger så mkt rat där..

Seeya

Home

Det gick verkligen jätte bra med flytten. Men det blev så sent med allt så vi fortsätter i morgon.
Fick ett jätte trevligt samtal från Sthlm tidigare idag också. Så nu ska jag troligtvis flyga ner dit på fredag. Ska bli roligt eftersom jag aldrog har flygit förut. Men e alltid roligt att prova på något nytt. Hoppas allt går som jag vill att det ska då. För om det nu gör det så kommer jag och Z att flytta ner innan jul. T.o.m innan min födelsedag. Känns jätte bra.
Vi fick även bilder på en lägenhet vi är rätt intresserade av. Så efter vi sett bilderna tror ni att vi blev mindre intresserade då? NEJ, verkligen inte. Om jag säger öppenspis. Vad skulle ni säga då?
Allt verkar jätte bra med lägenheten och den ligger jätte bra till. Helst om vi skulle ha en vovve också.
Ni ska jag och Z iaf ta oss något att äta. Har inte blivit speciellt mkt mat idag faktiskt så man förstår att våra magar kurrar och lever om..
Seeya

Flytt & städ..

Jepp nu börjas de igen.. Snart drar vi iväg ska bara bära ut lite saker till stugan först.. Få se hur lång tid detta tar. Men förhoppningsvis så gå allt fort som de brukar.. Huvudsaken allt går bra så är jag nöjd..
Ne nu känns de som jag suttit för länge.. Skriver väl mer sen. Btw jag har börjat med min diet idag:) hoppas att de kommer gå bra för mej :)..
SeeYAa

Kvälls mys

Snart är det bara mys som gäller framför tv:n i sängen. Vi ska titta på Transformers och sen blir det nog att sova.
Vi har en lång dag framför oss i morgon.
Förresten så ska jag börja med min Diet i morgon. Hoppas att det kommer att gå bra för mej. Måste ta och köpa mej en mp3 lr ipod så jag kan lyssna på musik när jag ska på mina morgon promenader. Synd bara att det börjar bli så kallt här uppe. Men det är bara att klä på sej lite mer så blir det bättre.

Sen är ju jag ganska fast i att titta på andra avenyn. Men nu har jag missat en hel del avsnitt så ska ta och beta av dom i morgon på datorn. Varje avsnitt är ju ändå bara 30 minuter så det kommer nog gå rätt fort. Så jag får hoppas att det är något spännande som händer så man får det här suget av "åh vill se ännu mer".. Brukar ni också få det?

Nu har iaf Z ätit sitt sista mål idag så nu ska vi nog ta och krypa i säng och mysa lite..
Ses i morgon :)
Puss

Sen fyller en barndomsvän till mej 21 år idag. Grattis till dej Jill :)

Söndag

Städa Städa städa.. E lite skitigt i huset, men vi håller på städa upp de nu så att det blir fint.
Känner mej grymt trött och irriterad idag. Vet då inte vad jag ska göra åt de heller. Men men, sånt e livet..
gympasset gick bra iaf.. Blev rygg idag.. Vilodag i morgon. Kan vara bra..

SeeYa Puss

Mys

Har nyss sett på Stjärnor på is och nu så sitter jag och Z och kollar runt på Blocket efter hundar och lägenheter..
Gick bra att hämta saker från Umeå. Lite kvar men snart klar.. Sen är det städningen kvar..

ajajaj

Vilket pass det blev körde på ordentligt och det bara bränner i axarna på mej.
Har nyss ätit middag, blev renskav med ris gottgott..
Snart åker vi in till Umeå och fortsätter med flytten..
Seeyyaa

Morron morron

Gick upp lite tidigare idag iaf. Har nyss fikat och druckit kaffe och nu sitter jag här och slöar lite innan jag ska iväg på gymet. Jag känner då av mina armar idag kan jag lova. Fy oxå, kände mej så oerhört svag igår när vi skulle köra vårat pass. Huvva det var hemskt..! Sen blev jag så arg för att jag inte fick upp den där Jä%"¤&# stången när vi körde på och jag vräkte ur mej ett och annat på den där stången. Fy så arg jag blev. Men när vi var på väg hem kändes det som jag knappt kunde röra på mina armar så då kände jag att det var väl ändå ett rätt okej pass. Så få se vilken muskelgrupp vi ska köra idag.

Sen blir det stan igen. Ska hämta möblerna idag tror jag att det blir. Sen ska vi börja städa oxå. Det är det som kommer ta mest tid. Tänk er själva en 5 rok med 3 killar som har bott i och alla är mer lr mindre grisiga. Jag lovar er att det är verkligen som att gå in i en svinstia när man kommer in i den lägenheten.
Tur att jag iaf fått lite ordning på Z så han stökar inte ner så mkt, sen har han faktiskt lärt sej att plocka bort efter sej oxå. Vilket är väldigt tur.. Visst jag kan oxå vara grisig helst när inte mina kläder rymms i en garderob men vars ska jag he dom då? Då får dom väl ligga i resväskan sen är jag där och rotar runt när jag ska ha ett plagg. Men alla är ju olika och tur är ju det.

Ni få väl läsa vad som händer senare och hur gympasset gick..
Seeya

Sent igen

Nu fasiken är klockan snart halv två och vi har inte gått i säng än.. Ska ta och fylla upp vattenflaskan med het vatten innan jag går upp till sängen. Kan vara bra om det fortsätter göra så jä%!&#%# ont som det gör.! (mensvärk 10 000)..
I morgon blir det att hämta mer saker från lägenheten i umeå..
Jag och Z har pratat mkt om flytten.. Vi kommer nog få det jätte fint i lägenheten med bar och allt mys. Vi mejlade på en annan lägenhet idag med öppenspis och sånt mys.. Jag antar att jag inte är den enda som tycker sånt är super mys. Lr?

Hoppas ni sover gott som brukar läsa min blogg för jag tänker då försöka göra det när jag går till sängs..
Natti

Fredag

Har nyss kommit ur duschen, åkte in till Älvdala och körde ett ganska bra armpass än fast jag inte var ett dugg taggad. Skyller på att jag vilat för länge och kan faktiskt tro att det stämmer. Nu sitter jag i den skönaste fotöljen i världen och med kaffe och datorn i knäet. Kom på att jag glömde ju skriva ett inlägg i morse så jag måste ju ta och uppdatera nu.

Snart ska jag och Z äta middag men jag är verkligen inte alls hungrig. Men äta bör man annars dör man..
Sen ska vi åka in till umeå och hämta lite mer saker från lägenheten och börja städa. Vi ska även mejla på en lägenhet i sthlm också.
Både jag och Z hoppas verkligen på att vi får jobb där så vi kan flytta ner fort. Vi har såna "stora" drömmar om framtiden. Man måste kämpa för sina drömmar och de gör verkligen vi två.
"All our dreams can come true...if we have the courage to pursue them..!"

Huvvva

Jag borde ju egentligen ligga och sova nu. Vad gör jag uppe egentligen? Shame on me!
Jo de jag gör e att jag sitter och tittar på allt möjligt på datorn. När något slutar vara intressant ja då hittar jag något annat. Hmm inte bra de, jag som skulle börja gå och lägga mej i tid. Kan vara så att jag vände på dygnet igår eftersom jag och Z satt uppe ett bra tag innan vi gick och la oss bara för att vi inte skulle vakna så tidigt.

Hade planerat så bra att jag skulle kliva upp tidigt i morgon och sätta mej på cykeln innan vi åkte till stan.. Men men shiet happends.. Nu ska vi iaf ta och sussa..
Seeyaaa later..


Hej

Nu ha jag gjort en ny blogg igen.. Ja jag vet byter blogg hela tiden. Hoppas bara det funkar nu med bilder och sånt.. Skiter i designen nu för jag e less på leta efter en bra...

Har varit och hämtat lite saker i Umeå sen pkte vi in en sväng på älvdala och skulle gyma. Men Ingen av jag lr Z var taggade.. Sen har jag så sjukt mkt mensvärk så det e inte ens roligt att sitta vaken.. Ska sätta mej och se om jag hittar något kul på Bloggsolutions.se Det var där jag hittade den här desingen föresten.. Dom har lita att välja bland där.

Men vi hörs vettja

RSS 2.0