Arrrå

Gympasset va helt okej faktiskt, nu sitte jag nyduschad och tittar på Life of Ryan men ska snart gå ner i tvätten och hänga upp den sen ska jag väl slänga mej i soffan och bara göra ingenting..

E sjukt less just nu.. Suck but thats life!!

Taggad

Har nyss ätit lite middag, men inte alldeles för mkt eftersom jag och z ska åka och gyma snart..
Det är ju några dagara sen nu eftersom vi båda har varit lite förkylda och haft ont i halsen.
Men nu du, nu ska jag äntligen få träna. Kan vara därför jag ha varit så trött för att jag inte fått träna och så. För jag ha sovit rätt mkt nu dom senaste dagarna. Men nu e de slut med det också, för jag har ett mål jag ska nå innan sommaren.
När jag nu ha satt upp det målet ska jag nå det också och då kan man inte ligga och sova till 12 varje morgon..

Så idag blir det att träna Bröst och mage.. Åhhh jag längtar jätte mkt!

Skriver mer efter gymet =)

Herrå

Söndag

Nu börjar jag och z äntligen bli friska så nu blir det att åka till gymet snart..
För inte så länge sen så åt vi frukost och gott va de, va så sugen på göra lite mysigt för oss så att jag tände ljus och fixade till så vi skulle ha mysig..

Känns så tråkigt att ingen kommer och hälsa på oss för vi skulle ju verkligen vilja att någon kom och hälsade på oss så dom fick se hur fint vi har det.. Men dom kommer när dom kommer. E några st som vill åka hit och hälsa på så vi få se när de blir att nån kommer..

Nu ska jag ta och läsa nyheterna sen ska jag städa lite mer i lägenheten.. Synd bara att de e så trångt med alla kläder, suck.. Men det löser sej nog..

Seyaa

Nu känns de

Julen närmar sej, det är mindre än en månad kvar och nu har jag och z riktig julstämmning hemma. Vi tog upp granen och allt pynt, samt alla tomtar jag tidigare fått av mormor. Nu är det så himla mysigt så jag vill sitta uppe hela natten. Men i morgon kankse vi ska åka och köpa nya gardiner för vi vill att det ska bli ännu finare i lägenheten.

Men som jag tidigare lovat så ska jag lägga upp bilder nu efter pyntingen. Hade lägenheten varit mer städad så hade ni fått se ännu mer bilder. Men det kommer när det kommer..

Btw såg ni "Stjärnor på is"? Jag tycker de e synd att Tony åkte ut för han e verkligen störtskön att titta på. Men Lars är ju mycket bättre än han på åka. Får hålla tummarna för att man få se mer av Tony på tv..

Men nu ska ni få se på bilderna :D








Visst ser det mysigt ut :D




Julpynt

Har inte varit ner och hämta alla jul saker än men ska göra de snart.. ska söka på lite fler jobb innan.. Fast de e ju en dag i morgon också om de bli för sent. För jag vill ju att z ska vara med och julpynta men han jobbar just nu..

Men men nu ser ju om de dyker upp nå bilder sen :)

Bjuder på en annan nu :D


Lördag

Liar, liar är så sjukt rolig film. Vet inte hur mkt jag har skrattat åt den.
Ikväll blir det julpyntning och de ska bli så kul :) Har redan damsugat golvet så att nu e de rent, ska bara torka det också innan vi bär upp julgranen och allt pynt.

Jag tycker inte julen är så speciell men jag gilla julstämningen =) Med ljus och massa mys.. Glöggen få vi inte glömma =) de e ju bland det godaste som finns.
Nu ska jag dricka mitt te och se på Life of Ryan =)

Seya

Hmm

Jag måste ju ha ganska fantasilösa läsare eftersom inte en enda ställer en fråga, annars så känner väl alla ni mej? Ha jag fel?

Var det fler som såg på Idol än jag?
Jag och z satt och diskuterade och vi båda tyckte att Johan skulle åka ut, visst vi gillade han i början men nu sög han. Han kan inte ens sjunga utan att hans röst skär sej.. Värdekasst! Men till saken nu, vi visste att Kevin satt säkert men var osäkra på vem av de återstående tre som skulle få lämna programmet. Så sa z men vi borde ju ta och rösta på Alice och Robin så då e de ju större chans att Johan åker ut. Så jag slänger iväg 5 sms till Alice och 5 sms till Robin under reklamen.

Se på sjuttsingen Johan fick lämna programmet och jag och z va glada.. Anledningen till att vi blev glad för att han åkte ut va för att vi vill se de som är bra i finalen, inte nån liten kille som har en röst som skär sönder öronen på en. Så Globen here we come och jag hoppas mest på att de e Kevin och Robin i finalen, för Robin har utvecklats så mycket under senaste tiden. Kevin han är ju en självklar vinnare, kan nästan säga till 100% att han vinner hela Idol. Killen ha aldrig hängt löst och han ha gjort grymt bra uppträdanden från dag ett. Så varför skulle inte han vinna? Nog om Idol nu.!

Har just ätit lite eftersom jag tog en shake till middag eftersom jag va så insatt i att söka jobb. Men jag blev mätt iaf och klarade mej jätte bra och länge på den. Snart blir det att krypa ner i sängen ska bara borsta tänderna först. Hoppas bara jag få sova ut i morgon och att z inte väcker mej så tidigt. Ifall han gör de tar jag en låååång prommenad för nu ha vi ingen snö =) och då slipper jag frysa om fötterna..

Men godnatt på er och sov gott för det ska iaf jag göra =)
Peace

Snö

Det är helt sjukt vad snön kommer fort och försvinner fort. Helt sjukt.. Nu innan jag fortsätter söka jobb så ska jag bjuda på två bilder..

                            
Den här bilden togs den 22 nov.              Den här tog jag idag..

Helt sjukt att de inte är nån snö kvar..!

28/11-08

Jag sitter fortfarande och söker på massa jobb och nu ska jag fortsätta så fort mitt te är klart. Fast jag kommer självklart att ta en paus när Idol är och sen måste jag också se Sweet 16 på MTv Because i like it..

Ne nu ska jag göra ett ryck innan de bra programmen börjar..

Seyaa :)

Godmorgon

I natt sov jag som en gud, de va så sjukt skönt och jag ville aldrig kliva upp men jag var ju tvungen.
Ibland önskar man att man bara kan ligga och sova hur länge som helst och slippa kliva upp bara för man ha en bra dröm lr för att man tycker täcket är så gudomligt skönt. Finns många anledningar till att man inte vill kliva upp..

Men nu sitter jag och har ätit lunch, så nu blir det att börja söka jobb igen. Så in på ams.se och kolla vad de finns för något. Sen ska jag ta och städa upp lägenheten och ta lite bilder på den.

Men nu täkte jag göra så här. Om ni har några frågor och vill veta nått om mej så kan ni ställa dom idag så ska jag svara på dom senare ikväll lr i morgon. Fast då är det ju så att ni måste ställa en fråga också annars få ni aldrig veta.

 

Kvällsmat..

Tänkte bara säga godnatt och berätta att jag njuter av lite te samtidigt som jag tittar på Hell's kitchen. Men snart blir det att att lägga sej och sova för både jag och z är trötta..

Men nu gilla jag min bloggdesign iaf..!

Men nattis på er och sov gott för de ska jag göra när jag nussa in mej med min z..

Äntligen

Nu är designen klar och jag är äntligen nöjd över den också.
Tack vare z så fick jag den som jag ville ha den eftersom han kan de här med html tjosan som jag inte gillar..
Men det har ändå tagit ca 3.5 timme att få min blogg klar.

Men nu bli de att ta en shake..

Peace

Hungrig

Sitter och väntar på att pajen ska bli klar så man få äta nån gånt. Börjar bli jätte hungrig men de ta sån tid.. suck
Annars håller jag på fixa blogg designen.. Så ni få ha tålamod med att den ser ut som den gör.. Lovar att den blir mycket bättre sen :)

Men nu ska jag in i köket så jag lämnar bara en snabbis efter mej :)

Peace

27/11-08

Nu hade jag lite svårt att komma på en rubrik igen men de få funka så här. Ha så sjukt ont i halsen och öronen idag. Tror jag håller på bli sjuk men att de inte vill bryta ut ordentligt.

Funderar på att göra en kopp te och sedan ta på mej ett par strumpor och hämta mitt jättestora duntäcke som e varmt och skönt. Sen så mysa ner mej i soffan och komma på ams.se om det ha kommit ut fler jobb.

Få hoppas det går något bra på tv idag också så man ha nått att titta på för idag tänker jag inte gå ut. Iaf inte vad jag har planerat.

Seyalateraligator




Vad tråkiga ni är..!

Jag ha ett antal läsare på min blogg och ikväll så va det rekordmånga besök. Men ingen lämnar en kommentar..!
Varför gör ni inte de? Jag e ju lite nyfikna på vilka ni är och något måste ni ju tycka om min blogg..

Om ni gilla den kan ni väl skriva de och om ni tycker den e skit kan ni ju skriva det också. Men något kan ni väl skriva iaf.

Nu ska jag äta nått, hungrig och halvsjuk.. :S

Axlar

Det blev inge ben idag heller, utan blev att vi körde axlar + att jag körde lite bänkpress för att se hur många reps jag orkade göra med halva min vikt. Kände mej skit taggad idag på gymet och de gick jätte bra.
Men nu ska jag se bonde söker fru så ni få en bild på mej från gymet..


Bilden blev inte den bästa men den duger till er läsare.. =) Peace


eftermiddag

Nu har jag hunnit fixa middag äta och städa undan, sitter och vila ner maten nu med en kaffekopp.
Om ett tag blir det att åka iväg till gymet. Blir nog ett benpass idag sen ska jag köra lite kondition.
Det gick iaf inte så bra idag när jag skulle dela ut cv så i morgon är det ännu mer nya tag och åka till några gallerior och så. Får hoppas de går bättre. Annars sitter jag och små skriver en inköpslista. Behöver mjölk till mitt kaffe och te.

Men nu vet jag inte vad mer jag ska skriva.. Seyaa..

Kaffe sen iväg

Nu sitter jag och dricker lite kaffe, sen ska jag åka ut och gå runt i butiker och dela ut cv:s ..
Hoppas de gå bättre idag än vad de gick igår.

Ne ne ska jag ta och dricka upp mitt kaffe..

Seeya sen

Här kommer snabbisen jag hade tänkt

Som ni vet så va z hem till norrland när jag satt ensam hemma och hade tråkigt och kunde inte sova mm.
Han fotograferades av en tjej som e helt sjukt grym på det hon gör som senare ska ta bilder på jag och z tillsammans.
Eftersom jag vet att vissa e jätte nyfiken på hur min sambo ser ut mm så tänkte jag att jag skulle bjuda på en bild lr två och jag har fått Z:s tillåtelse att lägga upp dom bilderna också.

Sen så ska ni få se bilden på mej nu när jag klippt mej också, känns sjult skönt med nyklippt hår. Ska inte vänta så länge tills nästa ggn jag klipper mej igen.

Men here it comes..!







Njut med mått:P

BAAABE I MISS U!!

Tänkte att jag skulle logga in en snabbis och skriva ett snabbt inlägg så såg jag att jag fått en kommentar.

Så här stod de:
Anonym om Klippt och klart:
hej gumman. Mona visade mig att du har en blogg...måste självklart kolla in den o skriva åt dig. saknar dig gumman puss puss. ps. min hotmail adress är SECRET ds.
miss u with all my love for u suhad



Kan ju lova att när jag läste detta blev jag jätte glad. Suhad och jag hade så sjukt kul förut, men nu ses vi inte lika ofta vilket är synd. Men när jag åker hem så lovar jag dej SUHAD att jag kommer och hälsa på om jag så ska gå till ditt hus..!
Åh sakna dej så sjukt mkt <3 always love for u..

Klippt och klart

Va och klippte mej idag på Studio 81 av Sanna. Shit va grym hon va, så grymt nöjd jag är med mitt hår. Behövde knappt säga hur jag ville ha de så fixa hon de + 10 ggr bättre. Om ni ska klippa er i Sthlm klipp er där..

Annars e jag bara så trött. Funderar på att sova snart.. Lägger kanske upp en bild sen på håret..
Fast e nästan lika, fast de nötta e borta och att de flyter mer ihop..


Gympass

Jag och Z åkte iväg till gymet så vi va där ungefär vid 21, vi fick för oss att vi skulle åka iväg och köra lite bröst. Men de blev inte bara lite bröst jag körde på som fasen. Tog ut min PMS på att lyfta lite vikter. Jag ha förbättra mej så sjukt mycket med träningen. När vi kör bröst med hantlar så brukar jag köra på 1:or i varje hand men idag körde testade jag 1,3 och de gick rätt bra men va tugnt.. Sen när vi körde bänkpress så tryckte jag upp 35 kg utan problem, sjukt bra faktiskt :) Så nu är jag stolt över att jag klarade de :)

Ne nu ska jag ta och se om de e nå bra på tv..

November trött.

Jag känner att jag nästan inte orkar något, tror att z också är så. För nu ha vi sovit ett bra tag för båda har varit  jätte trötta och orkeslösa. Hur ska man göra för att hålla sej pigg hela dagen?

Jag hade så sjukt ont i halsen när jag vaknade så jag stannade hemma idag och det blir nog inget gym heller. Fast det går ju åt rätt håll det börjar släppa i halsen och det är skönt. Måste åka och köpa läppbalsam också för mina läppar börjar bli torra och det är jätte jobbigt. Sen så ha jag och z en lång lista på mat vi ska köpa in..

Nu vet jag inte vad mer jag sa skriva..

Seeya =)
Puss

Tvätt & stök

Ha snart tvätta upp allt som vi samlat på oss och hela vår lägenhet ser ut som en stor garderob.
Men snart ska vi sova..

Blir tydligen storm här :D SMHI har gått ut med en klass 2 varning, kunde inte läsa allt för mitt nät e så segt..

Men SNÖ gilla jag

Sola

Nu ska jag snart iväg och lägga mej iett solarium så jag få lite fin brun färg på mej =)
Har så sjukt med träningsvärk så då blir det skönt med lite värme.

Sen ikväll ska vi göra upp en eld i vår öppnaspis och mysa, undra om det är något bra på tv ikväll.

Vi ha nyss ätit middag, det blev köttfärsås och pasta.Gott blev det också och mycket mat blev det verkligen. Tror jag gjorde på nästan 1 kg kött. Men då kan vi frysa in till matlådor så det är bra =)..

Ne nu ska jag snart iväg.. Skriver mer sen då kanske ni få en bild också. =)




Söndag 23/11-08

Åh vad skönt jag sov i natt än fast jag vaknade flera ggr och vilken dag de va igår. Vi festade inte lr så vi bara myste och hade de bra.

Nu är man nästan nyvaken, har hunnit äta gröt och ska snart åka iväg till gymet och köra ett benpass.
Igår vräkte man ju i sej ganska mycket onyttigheter och de va väl inte de bästa men jag hade ju en fridag så jag ska inte ha ångest för det.

Men jag fyller i mer sen efter gympasset..

Vilken dag!

I morse när jag vaknade och tittade ut genom fönstret var det så sjukt mkt snö, det hade snöat hela natten och min önskan hade gått i uppfyllelse. Jag skulle få fira min födelsedag med snö i år igen =).

Jag hade lite svårt att sova efter att jag sett all snö och visste att det var min 20 års dag. Jag va skit glad!
Sen när jag och z klev upp så åt vi lite tårta vi hade bakat igår och god va den faktiskt. Riktigt god.!

Vi låg och myste och tittade lite på Wall- E och sedan åkte vi ut en sväng, ni kan ju gissa vars jag åkte :P På vägen hem åkte vi till Spånga och köpte lite lunch.. Det blev Califonian rolls och Räk sushi. Det är så sjukt gott med sushi.. Men man ska inte äta det så ofta för då blir man säkert less på det jätte fort..

När vi hade ätit klart så öppnade jag presenter. Jag fick pengar, telefon kort av Malin och Patrik, av svärmor och svärfar fick jag en jätte fin Handväska från Hollywood. Hur snygg som helst, me love it!

Sen av Z min underbara bejb fick jag bestämma själv vad jag ville ha. Han hade planerat att vi skulle på Idol och titta igår, men när han skulle köpa biljetterna va alla slutsålda. Så då sa han att endast så kunde han köpa biljetter till nästa vecka eller om jag vill så kunde vi åka på idolfinalen och då få vi hoppas på att dom vi vill ska stå i finalen gör det. Annars kunde vi åka till Järfälla och köpa skor. Men eftersom jag vill göra något tillsamman så ska vi åka och titta på idol. Han e verkligen för söt, jag sa till han att jag vill egentligen inte ha något för jag fick tårtan av han och han betalade maten och allt, det räcker tycker jag. Men han tycker att man bara fyller 20 en ggn så då ville han ge mej något speciellt. Är så tacksam för allt han gjort för mej, underbara z.

Tack för alla gratulationer :)

Nu tänkte jag avsluta med lite bilder på vad jag fått mm, slit dom med hälsan ;o)
Choklad- och banantårta


Så här såg det ut när jag vaknade i morse


Invignings drickat..



Jättegod lunch som jag och z åt..



Snyggaste handväskan från Hollywood.. Me love it!

Tååååtaaa

Nu ska jag och z åka och handla ingredienser så vi ska baka min tårta :D I morgon e de ju lördag och då få jag svulla:D
Me happy..!
Jag e så sjukt glad att jag ha z han e verkligen underbar..

Nu åker jag.. Byee

Paketet

Igår skrev jag att jag skulle åka och hämta ut ett paket.
Va lite osäker på vad det var i paketet men jag hade mina aningar..
Det var precis det jag trodde att det var också.
Hade varit med och tävla på Slitz hemsida och då vann jag detta





=) Jag som aldrig brukar vinna något får vara en glad vinnare nu =) Me like


brummmer

Ska snart åka och hämta z sen så ska vi hämta ut ett paket på Nälsta Video :D
Ska bli kul att se va de e för skoj :D

Annars så e jag glad nu :D

Saknad

Satt och pratade med en kompis på msn, så kände jag världens saknad efter mina vänner i Storuman. Fy vad jag saknar dom. För en ggns skull så längta man nästan tillbaka till stället som de aldrig hände något på.
Men åker jag upp till jul ska jag försöka hinna träffa alla som är där. Kanske blir lite party också, fast de bli fasen ingen HB den här ggn.

Vad sjukt mycket minnen jag har från Storuman egentligen. Riktigt fina minnen, allt från skolan, vännerna, jobbet och mycket mycket mer.

Har pratat mycket med syster idag också, saknar henne med. Åker jag hem på jul så träffas ju vi så de blir kul :)
Nu ska jag fortsätta tänka på gamla roliga saker :)

Miss u babes..!

Torsdag

visst e det torsdag idag?
Jag e helt förvirrad, men vet iaf att z kommer hem idag och att min kusin fyller 23 Grattis te du :)
Det snöade också hör igår och lite snö ligger kvar faktiskt :) Så nu ha man lite av vinterkänslan, men den tinar nog bort snart med snön. Känns inte så kul att jag ska köra bil senare när jag hämtar z för det är så sjukt halt på vägen eller igår var det de och det är så dåliga däck på bilen. Men jag få köra försiktigt..

Men nu ska jag ta och fika och se på Step up 2 the street..

Kväller..

Sitter och små tittar på Efterlyst och funderar på om man ska ta sej lite kvällsfika. Men vad isf?
Sen är jag så inne i att läsa bloggar just nu och så shoppingsugen. Men shoppa få jag ta efter jag fått ett jobb och har ekonomi till de.

Kan ju säga att det var skönt med fotbad och ansiktsmask :D
Natti

Middag & mys

Nu ha jag precis ätit middag, det blev fullkorns pasta och hemmagjord svampsås & löksås. Så nu e man inte hungrig längre. Det är inte länge kvar tills "Bonde söker fru" börjar så då ska jag se det och sen ska jag ta ett fotbad och ansiktmask medans + att jag ska äta lite melon som jag köpte idag när jag var ute på min morgon promenad.

Men innan "Bonde söker fru" börjar så ska jag ta och städa klart sovrummet tror jag. Men det är så svårt att veta vars jag ska he allt eftersom vi inte har fått vår 3:de garderob än och den skulle verkligen behövas kan jag lova. Men jag får hitta något tillsvidare. Kom nyss på att jag har ju en tvätt som jag inte har hängt upp än så jag måste ta och göra de snart ska bara låta maten sjunka in först.

Nu är det bara 3 dagar kvar förresten tills dörren öppnas :P Hehe

Onsdag

Känns som jag har bloggtorka.. Ska iaf ta och städa lite till i lägenheten efter jag ha sovit ett tag. Blev väckt av morsan i morse.. Sen tog jag en lång morgonpromenad så nu e jag trött och håller på att tvätta. Ska städa sovrummet och vardagsrummet idag sen e nog hela lägenheten fin.. Ska bara få upp en hylla sen lite tavlor.

I morgon kommer min honey hem och de ska bli mysigt, men nu orka jag inte blogga mer ska vila.


Om ni e sugen på läsa något så kan ni gå in här Seeya

Dagens Outfit



Skulle bara lägga upp lite bilder på va jag hade på mej idag när de va pissväder i Sthlm. Kallt va de och paraplyet som Z köpte sög!

Fy vilket oväder!

Jag och z ha varit på stan nästan hela dagen idag. Han ha klippt sej mm. De bara öser ner reg och det blåser kallt också, huvva.. Nu sitter man äntligen hemma fast man fryser och hurvas inombords.. Känns så tråkigt att z åker ikväll. Fatta jag ska sova utan han i två nätter nu. Huvva, jag som inte kan sova själv.. :/
Men han kommer hem på Torsdag iaf, hoppas bara jag kommer på något att göra. Funderar på tvätta och storstäda. Nån som ha något annat förslag?

Nu blir det iaf att laga mat, skriver mer sen..

Seyaa

Nytt

Som ni ser har jag gjort en ny egen header, men använde mej av samma färg som orginalet så den skulle passa in i hela bloggen..!  :D

Men annars så ha vi varit och gymmat idag, det blev axlar och mage. När vi kom hem skulle vi laga mat, men jag orkade verkligen inte laga till något så jag lade mej på soffan ist. Hade ingen ork ingen energi så jag åt ingen middag. Sen så gjorde jag kaffe och då piggnade jag till så då började jag göra headern i photoshop och sen så åkte jag och Z och solade..

Han åker till Umeå i morgon han så jag ska sova 2 nätter här själv i min ensamhet, totaly alone. Huvva, jag som har svårt att sova själv.. Så då blir det nog se tv tills han kommer tillbaka lr städa hela lägenheten lr något sånt. Men nu ska jag och z iaf hoppa in i duschen tillsamman ska bli så sjukt skönt :)

Btw jag börjar bli brun nu :D De e fett nice :)

Men kanske skriver en sväng innan jag går och lägger mej

Måndag

Åh vissa måndagar avskyr jag verkligen för att jag är så himla trött, jag tror inte jag är ensam om det heller..
Jag som hade bestämt att jag skulle vara så duktig och gå ut och gå i morse innan frukosten och att jag inte skulle sova så länge. Tror ni att det blev som jag hade bestämt mej för? OHNE, jag vaknade knappt av z väckarklocka och tydligen hade den gått på från 8 till ca 10.15 och jag hade bara hört den två ggr.
Det som fick mej att vakna och kliva ur sängen va att z satt på sin kontorstol och upprepade gång på gång frukost, frukost.. Det fick mej att vakna, hmm. Så jag klev upp ich jag och z plockade fram fika och satte oss i soffan respektive fotöljen och fikade..

Nu sitter jag iaf med kaffekoppen och snackar lite skit på msn med min nyförlovade syster.. :)

Fast blir inte sitta så länge ska ta och kasta på mej lite maskara och rouge så jag inte ser så livlös ut lr vad jag ska säga haha. Sen så ska jag börja bära ner resväskor och tomma kartonger till vårat föråd i källaren.. Sen måste jag försöka få upp lampor också. Blir ju så mörkt på kvällen..

Middag

Nu e z och solar och jag ska alldeles strax börja med maten. Sen så måste jag se i sanningens ögonblick ikäll för rosing e ju med och de e ju alltid roligt att titta på när de kommer fram smaskiga saker:P

Just nu är de singing bee men jag måste ta och slita mej från de så jag få maten gjord.. Btw så är köket nästan klart, ska bara sätta upp gardiner..


Vilodag

Alla vet ju att söndag är en riktig vilodag, slappdag, latdag lr vad man nu vill kalla det.
Söndagar är verkligen det, jag och z klev upp för bara ett litet tag sen och nu när man tittar ut genom fönstret så SNÖAR  det i Sthlm :D..
Det kanske blir snö på min födelsedag ändå och det skulle vara riktigt skoj faktiskt. Brukar alltid ha haft snö på min födelsedag och hoppas det fortsätter så :D
Sen är det inte heller länge kvar till jul och då måste det vara snö, eftersom jag inte vet än om jag kommer åka hem på Jul lr om jag ska sitta här i Sthlm. Allt beror på hur det går med jobb och sånt, jag hoppas jag får ett jobb snart så att jag börjar dra in pengar. Vill ju helst ha heltid men jag söker allt. Men mkt pengar till mej tack :D Så jag kan köpa de jag vill och göra de jag vill :D

Nu blir det frukost..
Glöm inte att läsa senare..!

Lördag

Åh känner mej lite gottesugen.. Inte bra, fast jag ha ju fri dag idag.. Men ändå..
Sitter och titta på ursnygga kläder på nätet också :D Me like..
Kul bara att sitta och titta på massa fint :D

Middag & solning

Nu har jag och z ätit lite ost & skink paj som jag gjorde vilket faktiskt blev riktigt gott, synd bara att det inte var fullkornspaj. Min Matberedare som jag fick av mamma för ett tag sen funka inte nu när jag skulle testa den för första gången.

Nu ska jag leta åt mina minitrosor som jag brukar sola i sen så ska jag och z åka iväg till solariumet eftersom det är länge sen vi solade och vi börjar bli små bleka nu..

Skriver mer sen.. Seya

Morgon ork, Ja tack!

Sitter nu och dricker kaffe så jag ska vakna till lite för att senare åka till gymet.
Vi skulle egentligen köra rygg idag men eftersom va har så sjukt med träningsvärk så blir det ett armpass ist.
Så nu jäklar ska jag ta i så jag nästan spricker. Börjar bli lite sugen på att åka till gymet nu så nu ska jag byta om medans jag har ork.

Skriver mer sen :D



Tacos

Blev ett ganska bra benpass idag, men usch vad träningsvärk jag har.
Efter gymet så gick vi in på Willys och handlade in lite som fattades till Tacosen vi skulle äta.
Så nu ser man lite på Idol medans man bloggar och tittar efter jobb.

Btw dom ringde från E-sprit idag, jag fick inte jobbet men de gör inget.. Får fortsätta söka fler jobb.
Så jag sitter och tittar runt lite..
Nu ska jag kolla klart på idol och dricka lite kaffe :D

Herrå

Snabbis..

Nu ska vi iväg på gymet.. Jag tog två snabb bilder hade lite besluts ångest vilket linne jag skulle ta men men. Ni vet tjejer :D
Blir att köra ett benpass idag.. Har redan träningsvärk i benen.
Aja här kommer en av bilderna bye puss

I have a bad hairday today..!

morgon

Va ut och tog en morgon promenad i morse. Va rätt skönt sen så fick man ju se området man borpå lite mer också.
Har fortfarande träningsvärk men det går nog över snart förhoppningsvis..
Idag bli de kanske vilodag lr så bli de typ axlar skulle jag tro.. Men vet inte riktigt än, få se vad Z säger..
Men nu har jag iaf fått i mej min frukost, de blev gröt som vanligt, men de e gott och man håller sej mätt längre.

Seya later

Bli medlem ni också!

Gratiskläder Bli medlem ni också och klicka er till presentkort :)

mmm Citron :D




Känner mej inte ett dugg hungrig. Försökte äta middag men de va inge gott. Tror protein shaken räckte gott och väl.. Men sugen på surt och salt e jag.. Så Citron med Salt till Line :D

Konditionspass

Jag och Z bestämde oss igår kväll att vi skulle ta och skaffa oss ett gymkort på Fairing Gym.

Det blev vad vi gjorde idag, sen passade vi även på att köra lite konditon. Varken jag eller Z har bra kondition eftersom jag tidigare ha varit rökare och Z ha aldrig tränat kondition. Jag gillade verkligen löpbandet som jag körde på. Så kondition kommer det bli mycket mer av i framtiden. Måste ju få bort mitt fett som jag har på oönskade ställen.

Z brukar vara ganska duktig på att kolla på sina muskler i spegeln och stå och spänna sej lite. Så nu när han stod där och spände sina biceps så kunde jag fasiken inte låta bli. Jag började spänna mej också, så hör jag hur Z skriker till "kolla bullen" och pekar på min biceps. Haha, det har verkligen blivit mkt förbättring sen jag började träna. Tur jag ha före och efterbilder :D är alltid roligt att jämföra senare.. Men jag säger så här vill du kan du.. Jag vill jag kan..!

Btw glömde ju lägga upp bilden på galgarna jag köpte :P Inte fasiken räckte dom..

Mårron mårron

Jag börjar störa mej mer och mer på att jag alltid struntar i morgonproenaderna. De e ju dom som gör att man förbränner fett. Men jag sover verkligen jätte dåligt om nätterna. Jag vet inte riktigt varför, vaknar kanske 10 ggr per natt och då överdriver jag inte.

Senare idag kommer jag nog få veta om jag får jobbet på Esprit lr inte. Jag hoppas verkligen jag får det..
Kan vara att jag e nervös för när dom ska ringa jag inte kan sova ordentligt. Skulle va så skönt att få in rutiner i kroppen..

Btw ni minns gymet jag och Z var och testade igår? Vi ska forstätta gyma där. We like it..!



Skit också..!

Ni vet jag köpte 30 galgar idag för att jag skulle kunna få till allt i garderoben.. Hade några sen tidigare också så det blev 51 galgar i en liten garderob.. Tro på fasiken de räckte inte till och jag har massa kläder kvar, en full garderob och inga galgar så jag kan sno plats i Z garderob hellet... Va fasiken ska jag ta mej till?

Väntar även på att vi ska få den 3:e garderoben av hyresvärden eftersom det fattades en när vi flyttade in. Z snackade även om att vi kanske ska ta och köpa en egen garderob också, jag ha dock kommit på en plats vi kan ställa den på. Men det blir nog rätt trångt.

Aja i morgon är det en ny dag..

Vet ni, jag ha hitta en jätte skön låt till som jag lyssna jätte mkt på..!


Fairing Gym

Va och testade ett till gym idag. De va grymt, fasiken så jag tyckte om de gymet. Sköna lokaler, bra hantlar, frisk luft. De va inte trångt och jobbigt där utan allt va jätte bra. Låg jätte bra till också och lätt va de att köra dit. Så jag hoppas Z också vill att vi skaffa kort där. Sjukt bra pris på gymet va det också.. Hoppas hoppas..
Men de va skitbra jag lovar..

Efter gymet åkte vi och köpte galgar så jag kan hänga upp mina kläder.. köpte 30 st borde ju räcka eftersom jag ha 2 plagg på vissa.. Annars få jag sno några av z.. Men skvallra inte :P

Jag sitter och prata med sis också, hon e verkligen jätte lycklig och längtar jätte mkt efter bässe. Jag sa till henne att jag tror de bli en pojke och det tror hon och Patrik också, fast ibland tror hon att de bli en tjej. Men de tror inte jag, blir nog en lång blåögd pojke :D

Ska snart ta och äta något sen fortsätta med kläderna.. Ikväll e de Bonde söker fru :D Wiii jag digga bögen :P

Sees

God morgon

Känner mej verkligen inte pigg idag.. förstår inte vad de e.
Har nyss gjort gröt åt jag och Z så nu ska jag nog lägga mej ner och vila ett tag innan jag går och hämta ett ton tvätt som hänger nere i källaren..

Seeya

On my way

Jag sitter nu ombytt och klar för att åka iväg och testa ett nytt gym. Känner mej sjukt taggad på att gyma idag så jag hoppas Z kommer snart. Han e och snacka med hyresvärden/chefen.

Varför känns de som ingen uppdaterar sina bloggar idag? Jag ha varit in på flera olika bloggar jag vet inte hur många gånger idag men inte fasiken finns det något nytt inlägg inte. Suck...
Jag ska ta och lära mej blogga från mobilen också så jag kan skicka in inlägg även fast jag inte är hemma.

Minns ni när jag va och skjutsade Z på Stationen?
Jag tog lite bilder då som jag totalt hade glömt bort så här kommer lite bilder. Jag vet mkt ego bilder nu, men snart ska ni få se lägenheten också.




Sen lite goda nyheter :D Tvätten är snart klar, all tvätt.. Ha bara en maskin kvar efter denna e klar. Skönt känns de kan jag då lova. Men här bjuder jag på en bild innan gymet :D

                                                                  

När jag först hade lagt upp bilden så märkte jag att för mkt av spegelväggen syntes haha. Jag vill ju att allt från lägenheten ska visas på en ggn, så då fick jag fixa till bilden :) Måste ta och köpa en digitalkamera också, men få göra de när jag börjar få in pengar.

Seeya

11 Dagar kvar

Känner mej som ett litet barn just nu, men det är bara 11 dagar kvar tills jag blir 20år. Inte tonåring längre, jag bli coola tjejen.. Haha ..

Igår när jag och Z skulle handla kesella så kände jag hur sjukt sugen jag blev på ungstekt potatis med morötter och rödlök. Så vi handlade in lite så jag skulle kunna laga till något gott åt oss.

I morse när klockan ringde vid 8 så skulle jag egentligen gå ner och hämta tvätten. Men jag va så trött så jag låg och drog mej till 8.30. När jag hade hämtat tvätten så kände jag att jag bara skulle lägga mej ett tag och vila, kändes som det skulle vara skönt att bara ligga ner. Så jag hämtade ett extra täcke eftersom Z hade tagit det andra och han satt och jobbade.( Han jobbar med ett projektarbete nu för tillfället i ca 3-4 månader så då jobbar han hemifrån.) Så då va jag tvungen att hämta ett eget. Jag låg och mådde så gott och tillslut somnade jag. Jag som bara skulle lägga mej och vila ett tag innan jag skulle göra frukost till jag och Z. Men efter ett tag och efter Z hade tjatat på att jag inte skulle sova så klev jag upp och gjorde frukost till oss. Det blev gröt och gott va de. När vi hade fikat så plockade jag undan och diskade för att sedan börja förbereda för lunchen. Eftersom det blev sen frukost blev det sen lunch också. Men de va gott med lunch jag gjorde ungstekt potatis med morötter och rödlök sen stekte jag älgkött till det :)

Nu så sitter jag och väntar på att tvätten ska bli sen efter jag fixat tvätten ska jag och Z åka och testa ett annat gym som z hittade på nätet igår. Va större lokaler och tyngre vikter som Z vill ha det. Men vi ser väl om vi trivs där då slår vi nog till :)

Skriver sen hur de va.. :D

World Class Gym

Va där och testade gyma ikväll.. Jag tycker inte det är värt pengarna, jag gillade inte de gymet.
Men de bli bara att testa flera och se om man hitta något annat.
Det är sjukt vad stark jag har blivit sen jag började träna igen. Helt sjukt.
Men roligt är det att se resultat. Nu blir det iaf kvällsfika och efter de ta hand om resten av tvätten.
Va tvungen att boka en ny tvätt tid imorgon också ha så mkt tvätt kvar. Hoppas allt hinner torka tills kväll också.

Förresten nu e spegelväggen uppe också :) Bilder kommer sen

Brum brum

Snart ska jag hämta Z :)
Hade nästan glömt hur skoj de va att köra bil :D Woohoo
Men först fixa tvätten och kasta in en till maskin :) 
Undra hur många maskiner det blir att tvätta.
Men jag ha ju de jag göra :)
Sen gymet fasiken så kul :) Längtar..


Minnen



I det här huset lr det som är kvar av det har man många minnen från. Både bra och dåliga..
Men de bra minnena tar man med sej och dom sämre lämnar man kvar..
Just nu saknar jag dom som jag tillbringade mkt rolig tid med här..

Bilden e tagen av min kära vän Jill

Live your life..!

Fasiken så skön den låten är. Men jag gilla inte början. Men men den få funka..

Annars ha jag nyss skjutsa Z till Spånga C för att han skulle in på stan. Ska hämta han sen, jag ides inte följa med för jag ha massa tvätt att fixa.. Som ni ser på bilderna nere på bloggen.. Men de få ta den tid det tar.. Tur jag ha hela dagen på mej att tvätta, för det finns bara en tvättmaskin.. Sen så när  Z kommer hem så ska vi åka och handla lite olika saker som behövs till lägenheten. Efter det blir det att åka och gyma :D
Här bjuder jag på Live your life:


En skön låt.

Tänkte att jag ska lägga in en låt som jag tycker är otroligt skön. Helst när Z spelar den på gitarr för mej.Hoppas ni också tycker den e skön. Visst den e gammal, jag vet. Men den e skönare när Z spela den. He löva jag..!!


hungrig

Vet då inte vad jag ska ta och äta. Men hungrig e jag iaf...
Ser tv nu men de e inget som är riktigt bra.. suck..
Blir väl sova snart. I morgon har jag ju den stora tvätthögen att ta hand om..

Rastlös

Det är verkligen vad jag känner mej nu.
Men vad ska jag göra, känns som jag vill fixa upp hela lägenheten. Men det gå inte, för jag vill få upp våran spegelvägg och eftersom vi har en betongvägg som jag blir så sjukligt irriterad på så gå inte det eftersom vi inte heller har en borr.
Vi va och handlade in dubbelhäfftande spegeltape och jag funderar strakt på att testa den. Hoppas bara att spegeln inte faller ner och går sönder.

Annars har jag burit ner nästan alla tomma flyttlådor och Julpyntet ska jag snart bära ner också. För vi ska inte Julpynta än ju. Sen så väntar jag fortfarande på vår tredje garderob :/ Vars ha den tagit vägen?
Ne nu ska jag ta och göra ett ryck..
Seeya

Snurr i sthlm..!

Att komma till en stor stad är inte alltid så lätt. Tänk er själva att ni flyttar till Sthlm, sen ska ni lära er att hitta till affären och allt utan gps lr något.? Hur tror ni det skulle gå.?

Jag och Z brukar ta med oss min dator sen söker vi åt en karta med vägbeskrivning vars vi ska åka, sen åker vi efter vägbeskrivningen.

Igår kväll hade vi inte gjort någon middag och vi bestämde oss för att göra en DT (Drive Through) på Mc Donalds. Som vanligt så tog vi datorn och kollade upp adressen. Men denna gång så tänkte vi att vi måste ju pröva på att köra utan dator för jag va ganska säker på vars det var och då började vår färd mot DT:n.

Jag satt där och dirigerade och sa höger vänster följ skylt mot Kista osv. När vi började närma oss visste vi att vi skulle ta vänster. Vi såg en stor skylt med Statoil på och då tänkte vi att det måste vara nästa vänster vi ska ta. När vi åker upp och ska ta vänster så ser jag ett stort M ovanför statoilskylten. Mc Donalds skrek jag och pekade. Z titta frågande på mej, vars då? Jag pekade och pekade sen sa jag ovanför Statoilskylten. Haha vi hade liks förbaskat kört fel och va tvungen att vända för att ta oss ner. Ingen av oss hade sett den stora M skylten utan bara statoil skylten. Så vi fick iss ett rikigt skratt. Fy så virriga vi kan vara. Men det tog ca 4 minuter att åka in till Mc Donalds och beställa. Men vägen tillbaka den var det värsta, vi visste vars vi skulle åka av. På skylten stog det Spånga C och Bromsten. Vi tog av på avfarstvägen så kom vi fram till en fyrvägskorsning. Jag sa till Z här ska vi NOG ta vänster. Så han svängde väster, vi kom helt fel vi kom ut på E18 igen som vi nyss åkt av, så vi va tvungen att vända igen. Vi åkte in på vägen till Mc Donalds och körde samma sväng när vi hade kört för långt för att vända. Sen så vände vi och körde mot vårat hem. Trodde vi...

Vi åkte av mot Spånga C och Bromsten igen för att åter igen komma till fyrvägskorsningen. Den här gången tänkte bara jag och Z att nu måste vi åka rakt fram och det gjorde vi. Vad tror ni händer?
Jo vi kommer ut på E 18 en gång till fast i samma riktning vi åkte innan vi tog av mot Spånga C.. Va fasen tänkte vi och skrattade lite smått åt hur förvirrade vi verkligen var.
Vi såg Solvalla och så såg vi en liten avtagsväg och tänkte där kan vi vända. Det blir jätte bra, vi åkte in efter vägen och trodde nu e vi på helt rätt väg och den här ggn så hittar vi hem. Så Z gasar och vi kommer upp i fart, efter en halv minut så får jag världens skratt i magen. Vi ha bara kört in och kommit ut på samma väg igen. Vi åker fortarande åt fel håll. Z fattar ingenting först, men sen märker han själv att vi är helt fel. Så han börjar också att skratta. Så då gjorde vi en liten fuling så vi började köra åt rätt håll igen. När vi såg skylten Spånga C och Bromsten så sa vi ne nu fasiken så tar vi höger för då kommer vi rätt. Haha men den här avtagsvägen var helt annorlunda. Vi behövde bara köra rätt fram så såg vi korningen vi hade svängt på flera gånger. Så vi skrattade lite till för nu visste vi att vi skulle hitta hem.

Det som va mest lustigt med allt va att när vi kom med flyttlastet så körde vi fel i samma korsning även den gången ett antal gånger. Men nu har vi nog lärt oss hur vi ska köra. Iaf till DT:n. :P

Men Z pratar on att köpa en GPS nu för att vi kommer spara in alla bensinkostnader så vi får nästan GPS:n gratis eftersom bensinen är rätt dyr och då slipper vi köra fel.

Det finns många fler felkörningar jag kan skriva om men jag valde denna :)

Kläder och Galgar

Jag som tyckte att vi hade massa galgar med oss och trodde att inte ens vi skulle behöva använda alla, men SÅ fel man kan ha. Vi har sjukt mkt kläder som ska hängas upp och jag längtar tills vi får vår 3:e graderob så att alla kläder syns. Sen är ju jag så att jag vill ju att alla mina galgar ska ha samma färg för jag vill ha det stilrent så i morgon blir det att åka iväg och köpa galgar och sen förvaringslådor så vi kan ha strumpor i. Så vi få ha det i en väska så länge.

Sen till det som gör mej så less och smått irriterad, jag va ju så himla idiotisk och rökte förut och det får jag verkligen sota för nu. Jag måste tvätta i stort sett alla mina kläder som jag inte hade med mej till Z när vi åkte till Selet. För ALLA kläder jag hade hemma luktar äckelrök. Fy så irriterade. Så jag ha packat ner mina och Z smuttskläder i några shopping bagar. Z hade inte så mkt tvätt, så det gör mej irriterad att alla mina klänningar och allt annat jag hade hemma luktar rök. Men blir till att boka tvätt tid i morgon och tvätta upp allt.

Annars börjar lägenheten se ganska bra ut. Måste ta och bära ner lite tomma flyttlådor till förådet så man kan gå i hallen.


Nån som vill bli min personliga Tvätt tant?


Hej&hå

Har stått och jäklats med Garderoben sen efter morgon fikat. Gud så drygt det är. Men ska försöka få klar hela garderoben ikväll inklusive kläderna. Men allt går framåt  och det är bra.
Tänkte att jag skulle skynda mej att skriva ett inlägg mitt under upp packningen och medan jag skriver med syster på Msn.
Hon ha blivit en datanörd. Hon säger de själv också. Haha förut visste hon knappt vad msn va. Asg.
Men nu blogga hon och hela fadderullan :)

Saknar henne rätt mkt, men vi ses nog till julen :)

Uppdaterar mer sen :)

Snabbis

Tänkte att jag skulle skynda mej att uppdatera bloggen.
Jag tykte då att det var helt rätt att Lars åkte ur idol. Helt sjukt rätt, han ville inte ens vinna idol så vad gjorde han då där..
Har packat upp lite mer saker, i pausen på idol.

Kan ni gissa vad jag håller på göra nu?

Ne trodde inte de, jag lagar mat.
Korvstroganoff och ris. Nästan vid midnatt jag tror jag börjar bli en riktig nattuggla..
Men sen blir det att ta en dusch i mörkret, lampan gick sönder på toa så jag få köpa ny i morgon.

Nu blir det mat, Natti peeps..



frukt och idol

Vi har ätit lite frukt och tittar på idol, några är verkligen jätte bra ikväll.
Annars har jag nästan bara stått och dickat hela dagen..
Vi va en sväng på Rusta också för att köpa ett nytt duschmunstycke för det som satt i duschen var så himla äckligt.
Känns som man kommer en bra bit på vägen med lägenheten iaf men har inte orkat tagit bilder ikväll.
Ska göra det i morgon om jag orkar och om det börjar se bätte ut. Vi skulle ha haft en borr också så vi kan sätta upp spegelväggen. Tror det kommer bli så fint här när vi är klara med allt. Dock har det inte blivit så mkt äta idag, men få ta igen de sen ist. Nu ska jag fortsätta se idol.

God morgon

Första natten i nya lyan e avklarad. Sov jätte bra än fast flygplanen nästan flyger över husen. Men då låter bilarna faktiskt mycket mer. Men skönt känns det att vara här iaf. Har även hunnit diska upp alla bestick och glad, så nu är det bara tallrikar kvar. Fast då e det alla stekpannor och kastruller också kvar, suck. Tur att det finns micro mat så man inte behöver diska allt på en gång. Men ska försöka få det mesta klar i lägenheten idag. Jag gillar inte att skuta fram saker.

Nu ska jag se vad jag ska fortstätta med..
Uppdaterar mer ikväll..

Framme

Vi åkte i går kväll för att Z ville köra när det va så lite trafik som möjligt. Resan ner till Sthlm gick hyfsat bra, det var bra väglag och allt gick som smort. I Tönnebro där va de då verkligen mycket snö. Trodde vi skulle ha mer uppe hos oss men nej vad fel man kan ha. Men sen så va det ju bara att packa in det skit stora släpet som va proppat och bilen som va jätte full. Huvva nu är man då trött. Sen det första jag fick ta och göra va att städa kylen och frysen för fy s**an så äckligt det var. Mögel och snusk, men nu är det rent och det luktar persika tror jag de va haha. Sen så ha vi hängt upp doft granar i lägenheten som luktar vanilj så att det inte luktar snusk. Här kommer lite bilder från lägenheten på hur de ser ut med alla saker men blev inga bra bilder men fler kommer då jag och Z har fått i ordning.

Sovrummet:

 
Vardagsrummet:

Köket:


Hallen:


Hoppas ni nöjer er med bilderna tillsvidare..


damn

Vad mkt saker vi ska ha med oss till Sthlm, så sjukt mkt. Har packat för fullt nu men e alldeles strax helt klar. Sen börjar resan ner.. Z står i duschen snart och jag ska också snart hoppa in i den. Men kände att jag skulle skriva ett inlägg först.. Är då verkligen jätte trött nu efter att ha burit och packa och ändrat och tjörva. Men nu verkar allt vara klart. Bara resan kvar nu sen så åker man mot sitt nya hem. Jag orkade inte stå och ta en massa bilder nu medan vi packade. Så jag tar några innan vi åker och efter vägen kanske de blir några också. Sen så ska ni ju få se lägenheten också när vi är framme. Fast det kommer nog vara rätt så stökigt i den tills vi har fått i ordning på allt. Jag hoppas verkligen att resan för oss går bra ner och att vi kommer fram helskinnade. Ni få se bilder i morron.. Puss

20081105

Nu ska jag fika sen blir det att fortsätta packa.. Ska ta lite bilder idag också så att ni få se lite.. Skriver mer sen.. Puss

Filåt

Blev inte så att jag skrev igår. Svärfar fyllde år och det blev go fika och massa prat nere så swich så va klockan mycket och då orkade jag inte lägga upp massa bilder så jag gör det nu ist.

Z fick nyss ett samtal av våran nya hyresvärd. Nu är datum helt bestämt, vi åker ner på Torsdag med vårat flyttlast till vårt nya hem. Åh vad jag längtar mycket tills vi fått i ordning på allt och verkligen känner oss hemma i den nya lägenheten.
Jag satt iaf och packade lite kläder så fick jag sms där min Syster tycker att jag ska lägga upp bilder från igår.

Igår så va vi in till Umeå och besiktigade bilen, den gick igenom prickfritt :) Perfekt för oss, vi slipper besiktiga den i Sthlm.
Sen ringde svärmor när vi va på väg hem och tyckte att vi skulle tvätta bilen för den såg så hemsk ut. Så då för första ggn så åkte jag in i ett garage lr vad jag ska säga så satt vi där inne och tittade medans bilen blev ren. Hehe
Kul va de.

Z skulle säga upp sitt kort på Iksu också och då kunde jag inte låta bli att ta lite egobilder, det blev en hel del *Fniss* Jag som bara skulle ta en.. Haha

 
Biltvätten
 
Saken som tvättade bilen

Efter tvätten

Så här glad va jag när bilen hade gått igenom helt :D

Men nu när ni fått se bilderna så ska jag åter gå till detta
|
|
V



Höstmörker

Är det bara jag som blir trött av den här årstiden?
Klev upp 5 i morse. Lr jag vaknade då, men klev inte upp förän vid 5.45.
Jag ska vila lite nu, sen lägger jag in lite bilder :)

Kallt

Fy så kallt det börjar bli nu här uppe i norr. Trött är man också, man har nästan ingen ork till något alls.
Men snart så kommer man ner till Sthlm och få börja må gott och leva livet där. Idag ahr jag packat ur alla mina saker ur bilen och släpvagnen. Fy så mkt saker jag har, tänk på allt som Z ska ha med sej också.
Huuva om ni skulle se stugan skulle ni förstå vad jag menar..

Just nu sitter jag med min kaffekopp och försöker vakna till så jag kan hålla mej vaken ett tag till. Tidigt i morgon så ska jag och Z till umeå för bilen ska besiktigas innan vi åker ner till Sthlm, hoppas att den går igenom helt så vi slipper ombestktning och sånt. Sitter och tittar på en ny Digitalkamera också, ska köpa en senare som är ultrakompakt och har bra optiskzoom. Z är ju duktig på allt som har med elektronik att göra så det är bra för då kan jag rådfråga han.

Annars har det inte hänt så mkt, helgen har mest bestått av att kolla igenom alla saker som vi ska ha med oss och att packa om allt. Hoppas verkligen detta kommer att gå bra nu och att allt löser sej. Men vi ser vad som händer, ska inte hoppats på för mkt..

Packat och Klart

I Torsdags åkte jag och Z till byn och hämtade mina saker som vi ska ha med till Sthlm.
Det blev mörkt så fort så vi hann inte packa så mkt då förutom alla mina kläder som jag också gick igenom.
Sen så gick vi och lade oss för i Västansjö finns det inte så mkt att göra heller.

5.20 på Fredagmorgon klev jag upp och började gå igenom mina flyttlådor. Det var rätt mycket saker att gå igenom men vid 16.00 så började vi rulla mot Selet igen. Jag och pappa hade sagt att vi skulle ses i Lycksele också eftersom jag inte har ekonomi till att åka upp och hälsa på han för det kommer att kosta så mkt för jag och Z att flytta ner och då sa han att vi skulle ses i Lycksele på fredagen så vi kunde säga hejdå innan jag flyttar. Han lovade att han skulle ringa på Fredagen och jag gick och väntade och vaktade telefonen så jag inte skulle missa när han ringde. Men han ringde aldrig så jag ringde upp han efter vi tagit oss ut från Västansjö vägen så jag skulle ha mottagning när jag pratade med han.

Fy så ledsen jag blev på han att han bara ljuger hela tiden. Men jag lär mej ju inte heller, ni vet när man verkligen hoppas på något men innerst inne så vet ni att de inte kommer att hända men ni trycker bort den tanken att det aldrig kommer att ske och verkligen längtar och försöker komma på dumma bortförklaringar till varför nån inte ringt/dykt upp. Så är det. Han fortsätter att såra mej hela tiden och lovar att aldrig mer göra det men ändå så fortsätter han att lova saker och han håller aldrig det han lovat..
Ne fy också, känns som jag har en tung sten i hjärtat som gör det svårt att andas.
Sen sa han att han ska se om han kan komma och träffa mej på måndag för jag och Z åker ju på onsdag. Men jag ids inte hoppas på något. För då lär det bli som vanligt, jag står där med tårar i ögonen igen.

RSS 2.0